Kjære alle Lyd & Fryd’ere,

Uke 7 utgår vanlig undervisning og i samarbeid med UngKultur Asker inviterer vi alle elever, familie og venner til åpen mic-kveld på Radar. Vi rigger opp en hyggelig kafescene og inviterer unge artister til å opptre. Har du en låt du liker å synge eller spille på hjemme, som du vil teste ut på scene? Med karaoketrack fra Youtube, eller kanskje med bandoppbacking av Lyd & Fryds pedagoger? Har du en spillelekse eller noe du har øvd på som du vil vise frem? Har du mekka beats, eller programmert egen musikk? Ta med, så spiller vi av og lytter sammen. Kanskje du møter noen å spille sammen med? Vi rigger til med vokalmikker, gitaramp, bassamp, keyboard og cajon (i stedet for trommesett) på scenen. Ta gjerne med egen gitar. Med oss denne kvelden har vi dyktige instruktører fra Lyd & Fryd. Lærerne fungerer som samspillpartnere og mentorer og kan gi gode tilbakemeldinger til den som ønsker det – her skal ingen stemmes ut.

Gratis mat til deltagerne blir det også. Nysgjerrig? Ta med deg en venn og velkommen inn:-))

Tid: 1700 – 2000. Onsdag 12. februar. Sted: Radar Scene/ Asker kulturhus. —

Minner også om at det uken etter er vinterferie, vi sees derfor til vanlig undervisning igjen først i uke 9 (mandag 24. februar – onsdag 26. februar).

For spørsmål ang. åpen mic-kveld, ta kontakt med Lyd & Fryds administrasjon på vilde@lydogfryd.no eller espen@lydogfryd.no

Husk å følge oss på Facebook og sjekke innom lydogfryd.no jevnlig for oppdatering og info :)

Ellers vil vi informere om at påmeldingen til UKM Asker er åpen, påmeldingsfrist 1. mars: https://ukm.no/asker-ukmmusikkspillogcosplay/

Vi heier på alle våre fantastiske elever og oppfordrer alle innenfor aldersgruppen å søke! 🙌🏼

Hilsen LYD & FRYD