Julerock – torsdag 28. november kl.1700 – 2100.
Sted: Radar Scene/ Asker kulturhus
 

Vi i LYD & FRYD har gleden av å invitere dere til årets «JULEROCK».
Elevene våre begynner nå å bli veldig klare for konsert og da passer det bra at det begynner å nærme seg årets høydepunkt – nemlig” JULEROCK” på RADAR SCENE/ Asker kulturhus torsdag 28. november.
I løpet av årets «JULEROCK» vil det stå over 60 spente og supertente elever på scenen.

Sted:   Radar scene/ Asker kulturhus
Dato:   Torsdag 28. november 2019.
Tid:     Kl. 1700 – 2100.
Møtetider:  30 min før den enkelte forventes å spille.
Spilleplan: 
  Kl. 1700: Silje mandagselever.
Kl. 1745: Vilde og Espen/ Runar tirsdagselever.
Kl. 1845: Runar, Espen og Sebastian onsdagselever.
Kl. 1900 – 1915: Pause og cafebesøk.
Kl. 1915: Sondre, Espen og Sebastian mandagselever, onsdagselever og tirsdagselever. * Den enkelte elev er informert om tid.
Kl. 2100: Slutt.
*Minner om at spilleplan er ca tider.
Inngang:                Gratis for alle under 18. 100,- for de som er over 18.
Vi oppfordrer elever, familie, venner og øvrig publikum til å komme så tidlig som mulig, og det er et ønske om å være tilstede på konsertene lengst mulig. Da får elevene det publikumet de fortjener!
Ta med deg familie, venner og FANS og hør våre fantastiske elever spille sine egne rockelåter mens du gomler vafler og saft fra vår rocke-café!

Pedagogene til LYD & FRYD har sin utdannelse fra NMH, UiA eller LIPA og er i tillegg profilerte musikere og artister. Vi har alle verdifulle erfaringer fra, og gode kontakter i, musikkbransjen og er å finne i og med Di Derre, Sondre Justad, Freddy Kalas, The Voice, Oslo Hit Ensemble og SGROW.
Vi har selv opplevd at den største musikkgleden og motivasjonen til å fortsette å spille er ved å spille sammen med andre. Vi har klokketro på at samspill gir en unik verdi og er et uunnværlig aspekt ved det å være og bli værende i musikkens verden. Vi ønsker en synlig musikkultur og en følelse av fellesskap, og arrangerer derfor JULEROCK i Asker før jul hvert år.
Følg oss på Facebook og Twitter
LYD & FRYD AS – Kurs og undervisning i Asker og Oslo.
www.lydogfryd.no
info@lydogfryd.no