Nå er sommerens kuleste uke like om hjørnet! Vi i Lyd & Fryd gleder vi oss masse til en uke med musikk, lek og moro sammen med dere. Under følger info for sommerskolen:

Mandag 5. august – fredag 9. august.

Oppmøte: Mellom 08.30 – 09.00, programmet begynner 09.00.

Dagens slutt/henting: Mellom 15.00 – 15.30 (med unntak av torsdag, da det er konsert).

Familie og venner inviteres til konsert kl. 15.00 torsdag 08. august.

STED: Asker kulturhus Kirkeveien 206  1383 Asker.

MAT: Hver dag mellom kl. 11.30 – 12.30 serverer vi rockelunsj til alle som er med på sommerskolen.

Rockelunsjen består av brødmat med et herlig utvalg av pålegg, frukt og drikke. De av dere som ikke har meldt inn matallergier bes gjøre det. Vi prøver å ordne opp så godt vi kan, men er det snakk om alvorlige allergier kan det være lurt å ta med egen mat. Spør oss om dere er usikre! Det er veldig bra om alle tar med seg egne, merkede vannflasker som vi kan fylle opp i løpet av dagen – rockestjerner har lett for å bli tørste ;)

INSTRUMENTER / UTSTYR: Lyd & Fryd stiller med det meste vi trenger av utstyr. Vi har keyboard, trommer, forsterkere til gitar/bass og mikrofoner. Fint om gitarister/bassister tar med egne instrumenter. Lyd & Fryd står ikke ansvarlig for skader på personlig utstyr i løpet av sommerskolen. Personlig utstyr vil stå trygt bak lås og slå hele uken hvis man ønsker å la det stå på skolen.

KJØRING / TRANSPORT: Vi oppfordrer de som kan til å samkjøre til og fra sommerskolen.

PEDAGOGER: Silje Bråtveit Mygland, Vilde Ilkama Nupen, Sebastian Eikeland, Sondre Reinhoff, Vidar Løvstad og Espen Stenhammer vil i år være på plass og sørge for at alle får en gøy og minnerik opplevelse.

HVA SKAL VI GJØRE?

Mandag: Vi blir kjent, har instrumentworkshops og lærer oss kule coverlåter

Tirsdag: Vi deles inn i band, har låtskrivingsdag og lager våre egne hitlåter

Onsdag: Vi jobber videre med låtene og øver til innspilling og konsert

Torsdag: Vi spiller inn låtene, har promo-workshop – vi tar bandbilder og lager plakater, konsert/opptreden for familie/venner kl. 15.00! :)

Fredag: Vi gjør oss ferdig med låtinnspilling og kjører kos og felles aktiviteter/avslutningsparty frem til dagens slutt