Lyd & Fryd arrangerer sommerskole uke 32

Vi er fremdeles høyt oppi skyene etter Lyd & Fryd Festival i går! For noen fantastisk tøffe, flinke elever som stod på scenen og for noen musikkopplevelser! 😍 Takk til dere! Takk også til alle foreldre, venner og søsken som kom og hørte på! Supergod stemning og en super avslutning på et super semester!

I uke 32 arrangerer vi, tradisjonen tro, vår egen sommerskole. Denne arrangeres i Asker Kulturhus / Radar Scene i samarbeid med Ung Kultur i Asker. Mandag til fredag kl. 0830 – 1600 denne uken er det fullt fokus på musikk og det å få til noe sammen. Dette er en lærerik og inspirerende uke der elevene deles inn i band som lager egne låter, lærer andres låter og spiller inn sanger som vi lanserer på SPOTIFY og iTunes.

Vi lager egne sanger og lanserer på SPOTIFY og iTunes.
• Innspilling i studio!
• Fellesnummer med alle sommerskoledeltakere
• Rockemusikktime, promodag og quiz
• Bading og grilling

Sommerskolepåmeldingen er åpen hele året.

Se www.lydogfryd.no for info.

Vi ses og spilles uke 32.