Vinterferie uke 8:

Vi minner alle om at LYD & FRYD er stengt for undervisning i vinterferien uke 8. Vi er i gang igjen som vanlig fra uke 9.

Vi ønsker også å informere dere alle om at vi nå har fullbooket alle våre kurs på Radar scene/ Asker kulturhus. Dette lover godt for små og store «Rockestjerner» i tiden som kommer.

Vi minner om viktige datoer:

Onsdag 10. april kl. 1800 – 2000. «SMAKEN AV BAND»:

Sted: Radar scene/ storsalen:

Har du tenkt til å starte band? Eller er du nysgjerrig på å spille sammen med andre? Vi rigger bandinstrumenter i storsalen på Radar scene og inviterer til samspill i samarbeid med UNGkultur i Asker. Espen Stenhammer/ Di Derre stiller med to trommesett og alt det vi trenger av bandinstrumenter for å «lose» interesserte gjennom rock`n roll classic som bla It`s my life/ Bon Jovi og We will rock you/ Queen. Her er vi i gang fra kl. 1815 med første gruppe og det blir nye grupper hver halve time frem til kl. 2000 og nedrigg. Velkommen inn og her har du en gyllen mulighet til å treffe potensielle bandvenner:-)

Lørdag 4. mai kl. 1200 – 1800 LYD & FRYD Festivalen –  «Vafler, saft & rock`n roll»:

Sted: Radar scene/ Asker kulturhus:

Denne lørdagen er alle elever inviterte til å stå på scenen for publikum. Vi vil vise frem det vi har øvet på og brukt tid på gjennom semesteret.

Lyd & Fryd ønsker en synlig musikkultur og en følelse av fellesskap og arrangerer derfor vår egen Festival i mai hvert år.

Vi har selv opplevd at den største musikkgleden og motivasjonen til å fortsette å spille er ved å spille sammen med andre. Vi har klokketro på at samspill gir en unik verdi og er et uunnværlig aspekt ved det å være og bli værende i musikkens verden.

 • Alle våre elever opptrer ved Festivalen
 • Vi rigger en klubbscene med lyd og lys
 • Egen backstage for artistene
 • Rockequiz
 • Rockecafé

Lyd & Fryd arrangerer sommerskole uke 32:

I uke 32 arrangerer vi, tradisjonen tro, vår egen sommerskole. I år arrangeres denne i Asker Kulturhus / Radar Scene. Mandag til fredag kl. 0830 – 1530 denne uken er det fullt fokus på musikk og det å få til noe sammen. Dette er en lærerik og inspirerende uke der elevene deles inn i band som lager egne låter, lærer andres låter og spiller inn sanger som vi lanserer på SPOTIFY og iTunes.

 • Vi lager egne sanger og lanserer på SPOTIFY og iTunes.
  • Innspilling i studio!
  • Fellesnummer med alle sommerskoledeltakere
  • Rockemusikktime, promodag og quiz
  • Bading og grilling

Sommerskolepåmeldingen er åpen hele året. Se www.lydogfryd.no for info.