Hei alle sammen!

Vi er klare for et nytt semester med mye musikkglede! Alle vi som jobber i LYD & FRYD har ladet opp batteriene i sommer med festivaler og konserter og gleder oss til å komme i gang med undervisningen igjen. Vi ønsker velkommen til Vilde Nupen og Oscar Holldorf som blir nye GULL-pedagoger i Sandvika og Asker.

Semesteret starter neste uke, altså uke 35 (27. august – 2. september) og går frem til årets JULEROCK på Radar Scene/ Asker Kulturhus onsdag 28. november og torsdag 29. november kl. 17:00 – 20:00 begge dager. På vår hjemmeside kan du finne aktivitetskalender for 2018 under fanen “Info og kontakt”. Her ser dere blant annet at i uke 43 blir det ikke vanlig undervisning, men en spennende workshop/party som alle har mulighet til å være med på! Denne workshopen blir på Radar scene/Asker Kulturhus. Her kan du også ta med deg en venn eller flere :)

Vi er nå i full sving med å få ferdigstilt timeplanene, og dersom man ikke har hørt noe annet så betyr det at man beholder tiden sin fra forrige semester. Vilde Nupen er timeplanansvarlig og kan treffes på: vilde@lydogfryd.no. Alle som ikke har meldt seg av kurset fortsetter og beholder sin plass, og vi ønsker velkommen til nye elever.

OBS!

Fra uke 41 flyttes all undervisning til våre lokaler i Asker Kulturhus / Radar Scene.

Etter 8 år i Malmskrivergården i Sandvika sier vi takk for oss og nye leietagere kommer inn der fra 1. oktober. Dette betyr at semesteret blir frem til uke 40 i Sandvika og at elever flyttes over til nye lokaler i Asker Kulturhus/ Radar Scene fra uke 41. Vi håper alle våre elever blir med videre til Asker fra uke 41, men har forståelse for at dette kan være utfordrende for noen.

Elever i Sandvika blir fakturert for én delbetaling – altså bare betale frem til uke 40.

Vi gleder oss uansett til evnt. kort eller langt semester og er i gang fra uke 35!

I 2018 ønsker LYD & FRYD å sette fokus på at elevene skal sette seg mål for semesteret og jobbe fram mot dem. Sammen med pedagogen sin vil elevene få mulighet til å sette egne mål for undervisningen og for dette halvåret, og da selv være med å bestemme hvor ambisiøse de ønsker å være! Pedagogen vil hjelpe eleven med å sette opp en plan som skal gjøre det enklere å nå disse målene, og det skal være oversiktlig for foreldre å også kunne følge med på hva eleven jobber med. Vi håper dette kan føre til enda mer motivasjon og spilleglede hos elevene!

(Les gjerne saken videre under bildet!)


Våre informasjonskanaler

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har Facebook, Instagram, Twitter og en egen LYD & FRYD-nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. Lenker til disse sidene finner du i bunnen av nettsiden og i bunnen av hvert nyhetsbrev.

I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Alle viktige dokumenter som: Aktivitetskalender, informasjon og betingelser finner du på lydogfryd.no

Med vennlig hilsen

Vilde, Silje, Oskar, Runar, Petter og Espen