Uke 12 er det ikke vanlig undervisning hos Lyd & Fryd (med mindre du har fått annen beskjed fra pedagogen din), og vi arrangerer i samarbeid med Radar en Åpen Scene-kveld onsdag 21. mars på Radar Scene. 

Vi rigger opp en hyggelig kafescene og inviterer alle våre elever til å opptre. Har du mekka beats, eller programmert egen musikk? Ta med, så spiller vi av og lytter sammen. Musikken kan også gjerne fremføres akustisk. Kanskje du møter noen å spille sammen med?

Vi satser på å ha vokalmikker, gitaramp, bassamp, keyboard og cajon (i stedet for trommesett) på scenen. Ta gjerne med egen gitar. Vi rigger opp DJ-stand og et ministudio for lydproduksjon.

Gratis mat til deltagerne blir det også.

Meld deg på til læreren din hos Lyd & Fryd, eller bare møt opp!

• Dato: Onsdag 21. mars

• Tid: Klokken 16:00-19:00

• Sted: Radar Café, Asker Kulturhus

Ta gjerne med deg en venn!

Link til facebookarrangement her.

---

Påskeferie i uke 13

Lyd & Fryd tar påskeferie i uke 13, men starter opp igjen uke 14. Vi underviser altså 2. påskedag!

---

Festival lørdag 5. mai

Lørdag 5. mai kjører vi vår årlige Vafler, Saft og Rock’n’Roll-festival. Dette er elevenes festival, hvor de endelig skal få vist frem noe av det de har jobbet med iløpet av semesteret for venner og familie. Det blir musikk fra scenen hele dagen, samt salg av kaffe, rockevafler og rockepølser.

• Dato: 5. mai

• Tid: Fra 12:00 til 19:00

• Sted: Radar Scene, Asker Kulturhus

Vi gleder oss!!