Hei alle sammen!

Vi er godt i gang med vårsemesteret, og minner om vinterferie neste uke (uke 8) og derfor ikke undervisning.

Party på Radar 21. mars!

I samarbeid med Radar Scene arrangerer vi Uhørt! Åpen Scene på Radar onsdag 21. mars klokken 16:00. Vi rigger opp en hyggelig kafescene og inviterer alle våre elever til å opptre. Har du mekka beats, eller programmert egen musikk? Ta med, så spiller vi av og lytter sammen. Musikken kan også gjerne fremføres akustisk. Kanskje du møter noen å spille sammen med?

Vi satser på å ha vokalmikker, gitaramp, bassamp, keyboard og cajon (i stedet for trommesett) på scenen. Ta gjerne med egen gitar. Vi rigger opp DJ-stand og et ministudio for lydproduksjon.

Gratis mat til deltagerne blir det også.

Meld deg på til læreren din hos Lyd & Fryd, eller bare møt opp onsdag 21 mars kl. 16.

Ta gjerne med deg en venn!

Link til facebookarrangement her.

(Det er ikke vanlig undervisning i uke 12.)

Påmeldingen til årets sommerskole er åpen!

I uke 32 arrangerer vi, tradisjonen tro, vår sommeskole. I år arrangeres denne i Asker Kulturhus / Radar Scene. Mandag til fredag denne uken er det fullt fokus på musikk og det å få til noe sammen. Dette er en lærerik og inspirerende uke der elevene deles inn i band som lager egne låter, lærer andres låter og spiller inn en felles Sommerskole CD. Sommerskolen er åpen for alle uansett nivå!

Du finner mer info om sommerskolen på våre hjemmesider her.