Sommerferien er her, og vi håper alle har det fint!

Vi er godt igang med planleggingen av høst-semesteret på Lyd og Fryd, som starter i uke 35. Det blir litt endringer i undervisningssted fra og med høsten av. Vollen og Heggedal-undervisningen blir flyttet til flotte lokaler i Asker Kulturhus, Radar Scene. Sandvika fortsetter som før. Planen er at Vollen/Heggedal-elevene fortsatt får samme dag og tidspunkt de har hatt tidligere, men altså i Asker. Vi sender ut egen mail til Vollen/Heggedal-elevene, sånn at vi får avtalt denne overgangen så bra som mulig. :)

Vi minner også om at hvis du ikke skal fortsette undervisningen hos oss til høsten, så må du melde deg av senest 14. august til avmelding@lydogfryd.no

---

Sommerskolen i uke 32

For 9. år på rad arrangerer vi i sommerskole! Dette er en uke spekket med låtskriving, sang, musikk og ikke minst sosiale aktiviteter. En kjempesjanse til å bli kjent med andre jevnaldrende som har de samme musikkinteressene som deg!

• Vi skriver låter, og spiller inn i studio

• Singer/songwriter-kurs

• Musikktimer og quiz

• Bading, grilling og aktiviteter

• Vi avslutter uka med konsert!

• Man trenger ikke være elev hos Lyd og Fryd for å være med, og sommerskolen er selvfølgelig åpen for alle, uansett alder og nivå!

Tid: Uke 32 (7.-11. august)

mandag til fredag fra klokken 08:30 til 15:30

Sted: Radar Scene, Asker Kulturhus

Pris: 2850,- pr. elev.

Påmeldingen er igang, og dette gjør du ved å benytte vårt påmeldingsskjema på www.lydogfryd.no her!