Vi minner om at det er Lyd og Fryd-party førstkommende fredag 17. mars, og derfor ikke vanlig undervisningsuke denne uken. Her serveres det boller, brus og godteri, og vi starter kvelden med å synge en kul låt sammen i kor, før vi går over til åpen scene hvor de som har lyst kan opptre med det de måtte ønske. Dette pleier å være en fin mulighet for elevene våre, hvis de for eksempel vil vise frem noe de har lært så langt dette semesteret eller har en låt de vil spille sammen med andre. Her blir man kjent med elever på Lyd og Fryd, som har de samme musikkinteressene som deg!

• Tid: Fredag 17. mars, klokken 18:00-20:00

• Sted: Lyd og Fryd, Malmskrivergården i Sandvika

Ta gjerne med deg en venn!

 

---

Bor det en låtskriver i deg?

Musikk handler om så mye mer enn å være flink på et instrument. Det handler også om å være kreativ med musikken. For å inspirere elevene til nettopp dette, kjører vi et låtskriver-kurs i Sandvika lørdag 6. mai, hvor vi fokuserer på tekst og melodi.

Vi starter låtskriverdagen med å lytte til litt forskjellig musikk, og hvordan låtene er bygget opp, med individuelle skriveoppgaver underveis. Hva handler denne låta om? Hvordan er denne låta bygget opp? Etterhvert skal vi gå sammen i grupper, hvor vi lager tekst og melodi over et forhåndsprogrammert komp, og avslutter dagen med innspilling av vokal. Målet vårt er at låtene skal gies ut på Spotify!

Kursholderne blir:

Silje Bråtveit Mygland, skrevet låter hele livet, og synger med blant annet Stina Stenerud and Her Soul Replacement.
Espen Stenhammer, trommis i Di Derre og har skrevet og jobbet med musikk i flere tiår.
Olav Tronsmoen, keybardist i bandene til Maria Mena, Ina Wroldsen og Nicoline.

Kurset er gratis å være med på, og passer perfekt for deg som er nysgjerrig på låtskriving og som vil lære mer om dette.

• Tid: Lørdag 6. mai, klokken 11:00-18:00

• Sted: Lyd og Fryd, Malmskrivergården i Sandvika

• Påmelding: olav@lydogfryd.no