Vi har snart nådd første holdepunkt i vårsemesteret. De neste ukene kan det være greit å få reflektert litt over målene som har blitt satt for semesteret.

• Synes du fremdeles de virker oppnåelige?

• Kan det hende de faktisk var litt for lett og at du har oppnådd dem allerede?

• Føles det inspirerende og moro å jobbe fram mot målene som ble satt, eller kan det være en idé å justere dem litt?

Selv de aller største stjernene har slitt med motivasjonen en eller annen gang, og dette har alle vi pedagoger i Lyd og Fryd forståelse for at kan skje. Da kan det være lurt å legge om løpet litt, sånn at man finner tilbake igjen til spillegleden og øvingsgleden. Kanskje man kan prøve en annen sang? Snuse litt på en annen sjanger? Eller spille litt på noe du kan godt fra før? Ta en prat med pedagogen din om dette hvis du føler motivasjonen dabber litt av, vi er alltid glade for tilbakemeldinger!

Vinterferie i uke 8

20. – 26. februar / uke 8 har Lyd og Fryd vinterferie i likhet med skolene i vårt lokalmiljø. Vi vil minne om at vanlig undervisning utgår, men vi oppfordrer allikevel alle elever til å plukke opp instrumentet litt hver dag. Kanskje du kan lære en ny akkord, sang, tekst eller rytme i løpet av ferien? Ta gjerne med gitaren på fjellet :)

Vi er klare med ny energi og MAX gass etter vinteferien, og ser frem til både Lyd og Fryd-party fredag 17. mars og Lyd og Fryd-festivalen lørdag 29. april.

Vi har også et veldig-veldig stort ønske om å starte opp et SUPERKOR i Sandvika fra uke 12. Mer info om dette kommer etter ferien, men hvis du allerede er interessert kan du ta kontakt med info@lydogfryd.no .

Ha en fin uke!

Hilsen alle oss i Lyd og Fryd.