Godt nyttår alle sammen! Vi håper alle har hatt en fin juleferie. Vi er superklare for et nytt semester med mye rock ’n’ roll, lek og musikkglede! Alle vi i Lyd og Fryd gleder oss til å kjøre igang igjen undervisningen neste uke, altså uke 2! Hvis du ikke har fått beskjed om noe annet, har du fortsatt samme tidspunkt og sted som du hadde før jul. Velkommen til alle nye og gamle elever! :)

 

Oppstart uke 3: Lyd og Fryd-Kor

I uke 3 starter vi opp med et helt nytt og spennende tilbud: KOR! Dette vil finne sted på Radar Scene i Asker Kulturhus, med Kristin Seiersten som dirigent. Jo flere påmeldte her, jo gøyere er det for alle! Vil du synge i kor, eller kjenner du noen som har lyst? Send en mail til info@lydogfryd.no !

Aktivitetskalenderen 2017

Under ser du aktivitetskalenderen vår for 2017. Denne finnes også på våre hjemmesider www.lydogfryd.no