13047910_1168151016558795_7352913626390513207_oVi gleder oss så utrolig masse til oppstart i neste uke! Dette skal bli et uforglemmelig semester hvor vi dyrker spillegleden,
musikkinteressen, kreativiteten og musikaliteten. Alle som var elever ved Lyd og Fryd før sommeren beholder sin gamle time, med mindre man har fått beskjed om noe annet. Vi gleder oss også til å ønske nye elever velkommen! :)

Vi begynner med å sende ut faktura for høstsemesteret denne uken. For eventuelle spørsmål om timeplan, faktura eller hva som helst annet, ta kontakt med info@lydogfryd.no.

Lyd og Fryd i Asker!

LYD & FRYD starter opp med kurs og undervisning mandag 29. august i Asker Kulturhus / Radar Scene. Vi vil være der på mandager og tirsdager gjennom hele semesteret 2016/ 17. Disse blir våre pedagoger i Asker:

Skjermbilde 2016-08-22 kl. 13.51.21Olav Tronsmoen skal undervise i Asker på mandager. Han underviser også tirsdager i Sandvika. Han startet å spille i band allerede som 13-åring, noe som ga smaken på å ha musikk som levebrød. I dag spiller han fast med Maria Mena og Ina Wroldsen, men har også spilt med bl. a. Gabrielle og Karpe Diem. I tillegg har han musikkstudio i Oslo, hvor han jobber som produsent og låtskriver sammen med store og små artister. Olav brenner for å gi inspirasjon og spilleglede til elevene, fordi med disse to tingene kommer fremgangen automatisk.

 

13939370_1274769705896925_5410644524526372044_nKristin Seiersten skal undervise i Asker på tirsdager. Hun er utdannet sanger og har en bachelorgrad i populærmusikk fra Westerdals Oslo ACT (tidligere NISS) Nå tar hun PPU (praktisk pedagogisk utdanning) i musikk ved høgskolen i sør-øst Norge og gir timer i både sang,  gitar og piano. Hun er lidenskapelig opptatt av barn og musikk, og er selv utøvende sanger og låtskriver i tillegg til å undervise. Sjangerne hun holder på med beveger seg innenfor pop, country  og singer/songwriter landskapet. Hun er en av to vokalister i duoen  “Imagine Two” og skriver toplines og synger for diverse musikkprodusenter. Som pedagog setter hun elevens mål og ønsker i sentrum, og tilrettelegger undervisningen etter elevens nivå.

 

Nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Ta kontakt på info@lydogfryd.no eller se våre websider www.lydogfryd.no