1544325_749267058447195_4833263586110476156_n

Denne uken skjer det!

LYD OG FRYD arranger for 10. år på rad sin egen festival. Dette skal feires med “Vafler, Saft & Rock ‘n Roll”. 25 førskolebarn og 125 samspillselever, i alle aldre, skal stå sammen med sine pedagoger på en stor og flott scene og med med et superentusiastisk publikum!

I forbindelse med vårt 10-årsjubileum drar vi på litt ekstra, og arrangerer denne store begivenheten på hyggelige Radar Scene i Asker Kulturhus.

• Sted: Radar Scene, Asker Kulturhus

• Tid: Lørdag 16. april fra klokken 12:00 til ca 20:00

• Inngang: Dagspass voksne 110,- og barn under 18 år GRATIS!

• Veldig lurt å kjøpe billetter på forhånd HER!.

• Salg av vafler, saft, kake og kaffe i rockekaféen.

• Popstjernehjørne for alle som har lyst til å prøve seg på scenen.

• Det blir også laget rockequiz for alle, med fine premier!

Vi kjører ca 60-minutters konserter med forskjellige elever hele dagen. Her er en ca oversikt over når elevene skal opptre:

          -12:00-13:15: Espen sine elever

          -13:30-14:30: Vilde, Olav, Runar og Silje sine elever

          -14:45-15:45: Sjur og Martin sine elever

          -16:00-17:00: Nicolay og Tore sine elever

          -17:15-18:15: Heidi og Magnus sine elever

For de av dere som har kommet med ønske om tidspunkt, så er dette tatt hensyn til. Da blir de satt inn på konsertbolken som passer best for dere. Elevene bes møte opp i god tid (ca en halvtime) før 60minutters-bolken de er satt opp i, sånn at de har god til til å gjøre seg klare. Det vil selvfølgelig bli laget et eget backstage-område kun for hovedpersonene denne dagen, nemlig alle Lyd og Fryds rockestjerner. Pedagogene er selvfølgelig behjelpelig med gitarstemming og andre småting i forkant av konserten. :)

Det er selvfølgelig ekstra hyggelig om man har tid til å være publikum på andres bolker. Da kan man se litt hva andre elever holder på med, få litt inspirasjon, og være med på å skape litt trøkk i publikum for de som står på scenen.

 Vi gleder oss!:)

Lynkurs i musikkteori for Lyd og Fryds 9. og 10. klassinger!

Dagen etter festivalen, altså søndag 17. april, arrangerer vi i Lyd og Fryd et gratis lynkurs i musikkteori for de av dere som har søkt musikklinjen til høsten, eller som har planer om å gjøre dette til neste år. Vi går gjennom ting som er greit å kunne før opptaksprøvene!

• Påmelding til: olav@lydogfryd.no innen fredag 15. april! 

• Pris: Gratis!

• Sted: Lyd og Fryds lokaler i Malmskrivergården i Sandvika

• Tid: Søndag 17. april, klokken 14:00 til 17:00.