Nå er det ikke lenge igjen til høstens høydepunkt, nemlig Julerock!

Julerock-2014-1024x768

 

Tid: Tirsdag 24.11.  og Onsdag 25.11. fra kl 17.00 til ca 20.00

 

Sted: Klubben i Heggedal, Heggedalsbakken 9 (klikk her for kart)

 

Inngang: Voksne over 18: 100 kr – ta helst med kontanter! 

                  Barn/Alle som opptrer: Gratis!

 

For de som ikke har vært med før: Julerock er vår høstkonsert der elevene får mulighet til å vise frem det de har jobba med i løpet av høsten. Alle elever har lov til å være med, og vi oppfordrer alle til å delta, men det er selvfølgelig ingen tvang – dette skal være gøy!

På konserten får elevene mulighet til å få backing både av sin egen og av andre pedagoger i band om de ønsker det. Vi samarbeider alle for å lage skikkelig hyggelig stemning!

Det blir selvfølgelig Rockekafé med salg av pølser, vafler, kaffe og brus for å gjøre kvelden ekstra hyggelig, og ikke minst Rockequiz fra quizmaster Espen Stenhammer!

Uke 47 er siste uke med undervisning før konsert, så nå er det bare å gønne på de siste ukene før vi skal på scenen!

 

TIDER

Arrangementet går over noen timer, og det er lov å være til stede hele tiden om en ønsker det! Det er likevel forståelig at ikke alle har mulighet til å bli så lenge, men vi pleier å si at elevene bør møte opp en halvtime før de skal opptre og gjerne bli og støtte opp om sine medelever en stund. Slik får alle på scenen det entusiastiske publikumet de fortjener. Dessuten er det jo både gøy og inspirerende å se og høre hva andre viser fram på scenen!

 

Endelig timeplan lager vi neste uke, si gjerne fra til Gunhild på gunhild@lydogfryd.no om det er tider som absolutt ikke passer, så ordner vi det til så godt vi kan. De fleste pedagogene har bare mulighet til å være med på én av dagene. Skulle det ikke passe for elevene forsøker vi også å legge opp til at elevene kan være med på den andre dagen, om de ønsker det selv!

 

Pedagogenes fordeling på dagene blir slik:

Skjermbilde 2015-11-09 kl. 21.59.46

 

 

 

 

 

 

 

 

NB! MERK AT DET ER INGEN VANLIG UNDERVISNING I JULEROCK-UKA!

SISTE UNDERVISNINGSUKE ER UKE 49 (30.11. – 4.12.).

 

Har dere spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt, og husk at dere kan finne masse info på våre nettsider og facebooksida vår.

 

God jobbing fram mot Julerock!

 

Hjertelig hilsen

Alle oss i Lyd og Fryd