Oversikt SceneTa med en venn!

Kjenner dere noen som synes det høres spennende ut med musikkundervisning? Noen som ikke er helt sikre, og ikke tør å melde seg på ut av det blå? Eller noen som kanskje ikke vet om de kan ha råd til å melde seg på et helt kurs helt enda? 

Fra og med uke 44 inviterer vi alle elever til å ta med en venn til undervisningen! Det vil si at dere kan ta med en venn til workshopen i uke 44, og til timene etter workshopen fram til julerock om dere skulle ønske det!

Vennen som blir med kan få lov til å observere og delta litt i din undervisning. Kanskje finner dere ut at dere vil lage et band sammen? Kanskje vil vennen din ha timer alene etter hvert? Det er ikke noen binding til å måtte melde seg på, men andre får mulighet til å se om musikkundervisning hos Lyd og Fryd kan være noe som passer for dem!

WORKSHOP

Vi arrangerer en workshop i hvert semester, og i uke 44 er det tid for høstens workshop. Tema denne gangen er: 

Pedagogenes spesialiteter!

Tore, Snorre og Nicolay vil vise dere hva de er best på og inviterer dere til å delta i bandsammenheng med det de elsker å drive med. Det vil si at selv om pedagogene ikke har samme hovedinstrument som deg, så blir det lagt opp til at alle skal delta på lik linje. Kanskje dere til og med får prøve noe nytt? 

Tid:

Tirsdag 27. oktober kl 18-20: Tore og Nicolay (spesialiteter: trommer og gitar!)

Torsdag 29. oktober kl 18-20: Snorre og Nicolay (spesialiteter: bass og gitar!)

Sted:

Malmskrivergården i Sandvika

Til workshopen trenger dere ikke å ta med egne instrumenter, men kan bruke det som er tilgjengelig i Sandvika.

NY PEDAGOG: MARTIN TOLLEFSBØL

184448_554970547864653_664235248_n

Vi er så heldige at vi har fått med oss en ny gullpedagog! Martin er fra Eina, Toten og spiller gitar. Han har tatt over for Snorre på torsdager i Sandvika, og de bodde faktisk sammen under studiene. 

Han har studert musikk i Kristiansand, i Danmark og på Norges Musikkhøgskole i Oslo. Han elsker å spille, og jobber mye som freelancer utenom undervisningen. 

Velkommen skal han være!

PEDAGOGER PÅ TURNÉ

Som dere vet er Lyd og Fryd sine pedagoger også aktive musikere, og det er mange som er ute på diverse spilleoppdrag i høst.

Espen spiller kulturhusturné med Di Derre, Gunhild har sluppet plate med bandet sitt Bow To Each Other og spiller konserter både med sitt band og Susanne Sundfør i høst, Sjur reiser rundt med Sondre Justad og Silje spiller med Jonas Alaska, Karen Musæus og Stina Stenerud.

Da blir det dessverre slik at dere må ha vikarer av og til, men dere får desto mer inspirerte pedagoger som kommer tilbake for å dele kunnskapen sin med dere!

JULEROCK

Ikke glem at årets Julerock, avslutningskonserten for semesteret, foregår den 24. og 25. november. Vi gønner på og øver godt til da!

Hjertelig hilsen 

Alle oss i Lyd og Fryd