photoMÅL FOR SEMESTERET

Nå er vi godt i gang med høstsemesteret hos Lyd og Fryd! Det er kun én undervisningsuke igjen før høstferie i uke 40. Tiden går fort når vi har det moro!

Vi har fortsatt i høst med at elevene setter egne mål som de jobber fram mot i løpet av semesteret. Nå har de fleste fått satt målene sine for høsten, og noen eksempler er:

– Lære 4 forskjellige rytmenoter

– Lære seks nye akkorder på gitar og kunne skifte mellom dem

– Kunne spille enkle sanger etter noter – i høyre hånd

– Lære to sanger med fingerspill

– Lære å spille Poison av Alice Cooper

Hvilke mål har dere satt dere for høsten? Tenk gjennom det og husk å øve jevnlig. Da får dere best resultater!

 

GRYENDE RAPSTJERNE FRA LYD OG FRYD

Eirik Gulsrud aka Kirie har vært elev hos oss i mange år, og han har gitt oss mange fine konsertopplevelser på både Julerock og Festivalen. Forrige helg var han en av artistene som var med på åpningsshowet til Lier Kulturscene! Dere kan se intervju og litt av hans sceneopptreden her.

 

NYE PEDAGOGER

I år har vi fått med oss to nye gullpedagoger, Tore Ljøkelsøy og Heidi Trettøy Løkken! De er allerede i gang med undervisning i Heggedal og Sandvika. Velkommen skal de være!

Trommebilde1

Tore er utdannet ved Jazzlinja på Griegakademiet og har pedagogikk fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til å undervise jobber han som freelance musiker og spiller trommer i en rekke band.

 

 

 

IMG_4227

 

Heidi er sanger og skuespiller utdannet ved Liverpool institute for performing arts (McCartney-skolen), Bårdarakademiet samt Norges Musikkhøgskole. Hun har medvirket i flere forestillinger ved Oscarsborgoperaen, Ringsakeroperaen, Nord- Hordaland teaterproduksjon, Lilleborg Teatergruppe samt musikalforestillinger i Liverpool, London og diverse distriktsforestillinger og turnéer.

Til vanlig jobber hun som sang- og teaterpedagog, og er også frilans sanger og skuespiller.

 

 

ÅRSPLAN

Vi minner om at vår aktivitetskalender alltid er tilgjengelig på våre nettsider under ”Om oss”. Viktige datoer/uker å merke seg i høst er:

Uke 40: HØSTFERIE

Uke 44: Workshop – INGEN VANLIG UNDERVISNING!

Uke 48: Julerock 24. og 25. november – INGEN VANLIG UNDERVISNING!

Uke 49: Siste undervisningsuke før juleferien

 

Husk også å følge oss på Facebook og Instagram!

 

Hjertelig hilsen

Alle oss i Lyd og Fryd