11850984_10155991869455691_1995703902_n

Nå er det ikke lenge til vi er i gang igjen med undervisning i uke 35. Første undervisningsdag er mandag 24. august, og vi pedagogene gleder oss veldig til å komme i gang igjen!

 

I sommer har vi hatt to flotte sommerskoler, én i uke 26 og én i uke 32. Vi lærte coverlåter, lagde egne låter, bada, grilla, spilte inn låter og hadde framvisning for familie og venner. Mye hyggelig på gang der, med andre ord! Innspillingene fra sommerskolene kan dere høre her.

Ellers har pedagogene vært opptatt med mye annet moro i sommer, konserter med blant andre Di Derre, Sondre Justad, Maria Mena, Susanne Sundfør, Jesper Jenset, The Fooo Conspiracy, Donkeyboy, Sherpa og Adam Douglas.

 

Høstsemesteret

Nå er sommeren dessverre snart over, men vi fortviler ikke, for vi skal kose oss på Lyd og Fryd i høst!

Som vanlig planlegger vi å ha workshop i løpet av semesteret, i høst blir denne i uke 44. Konserten vi skal jobbe oss fram mot, vår kjære Julerock, kommer i uke 48. Slike datoer og ukenummer kan være vanskelige å huske utenat, men skulle dere lure så er det bare å vår aktivitetskalender for informasjon.

 

Nye pedagoger

Vi får to nye gullpedagoger med oss på laget, Tore Ljøkelsøy tar over tirsdager i Heggedal og Heidi Løkken tar over fredager i Sandvika. Nærmere introduksjon til disse kommer litt seinere!

Alle våre pedagoger er aktive musikere, det vil si at det av og til blir vikarer også i høst. Både Espen og Gunhild skal ut på turné i høst, og har ordnet med vikar for de ukene de blir borte. Det vil bli gitt ordentlig beskjed god tid i forveien, og vi sørger for at vikarene tar godt vare på alle elevene!

 

Skulle det være noe det lurer på er det bare å sende oss en e-post på info@lydogfryd.no.

 

Vennlig hilsen

Alle oss i Lyd og Fryd