Skjermbilde 2015-05-27 kl. 19.12.29Bli med på sommerskole!

Støvet har lagt seg etter en strålende Lyd og Fryd-festival, og undervisningen er over for semesteret. Vi er i god gang med å legge siste finpuss på planleggingen av årets sommerskole som er i uke 26 og 32.

Nå er det ikke mange plasser igjen til sommerskolen i uke 26, men det er bare å melde seg på i uke 32! Vi tilbyr fem dager med ekte musikkglede, låtskriving, innspilling, nye vennskap og til og med grilling og bading. Alt en kan ønske seg i løpet av en sommer!

Høres dette spennende ut? Påmelding finner dere her!

 

Asker kulturfestival

Lyd og Fryd bidrar på Asker Kulturfestival på lørdag med “Reker, is og rock ’n’ roll” på Vollen Marina. Det blir god stemning og fine musikalske opptredener av elever fra Lyd og Fryd!

 

Del-fakturering

Siste del-faktura ble sendt ut i dag, dette fordi faktureringen kom i gang litt sent i vår og første faktura ikke ble sendt ut før semesteret var i gang. Send oss gjerne en mail på info@lydogfryd.no hvis dere har spørsmål angående dette.

 

Videre til høsten

Alle elever som har undervisningsplass beholder samme tid og sted hvis de ikke blir avmeldt. Vi håper selvfølgelig alle vil fortsette, men husk altså å melde av hvis dette ikke er tilfelle!