Musikalsk påskekyllingNå er det straks påskeferie, og vi gleder oss til å slappe av med ski, sjokolade, krim og appelsiner. Alle har jobba bra så langt dette semesteret, og fortjener nå en liten pause før vi setter alle kluter til fram mot Festivalen 9. mai!

Første uke etter påskeferien er det ikke ordinær undervisning. Tirsdag 7. og onsdag 8. april kl 17-19 møtes vi på Malmskrivergården i Sandvika for vårens workshop – Out of yourself!

Vi vil sette fokus på å kjenne musikken i hele kroppen, og elever og pedagoger skal synge og spille sammen. I tillegg kommer vi til å ha en liten pep-talk om konsertforberedelser fram mot Festivalen. På slutten av workshopen har vi en liten opptreden, så foresatte kan møte kl 18.45 og få en smakebit av det vi har jobbet med. Det blir likt program begge dagene, så elevene kan møte opp den dagen det passer best. Håper så mange som mulig får det til!

 

SOMMERSKOLE 2015

Det nærmer seg sol, sommer  og SOMMERSKOLE!

I uke 26 og 32 arrangerer vi tradisjonen tro vår sommeskole på Vollen skole. Mandag til fredag disse ukene spiller vi musikk, bader, griller og har det gøy sammen. I år har vi tre kategorier, og elevene velger på forhånd hvilken gruppe de har lyst å delta i.

Kategoriene er:

– Band

– DJ

– Singer/songwriter

Mer info og påmelding finner du her.

 

FESTIVAL 9. MAI

Lørdag 9. mai er det sommeravslutning og Lyd og Fryds egen lille festival i bakgården i Malmskrivergården. Vi koser oss med en hel dag med musikk, vafler og god stemning, og alle elever får mulighet til å opptre. Bruk gjerne påsken til å tenke på hvilken låt du har lyst til å spille! Mer informasjon om Festivalen kommer senere.

 

I løpet av påsken vil vi fornye våre nettsider. Nytt deisgn og oppdatert informasjon vil være tilgjengelig i uke 15.

 

Vi ønsker alle en GOD PÅSKE!