IMG_0024Tro det eller ei – nå har vi kommet så og si halvveis i semesteret, og våren har begynt å gjøre sitt inntog. Tida flyr når en har det moro!

Vi har fått en del nye elever de siste ukene, og vi vil gjerne ønske dere alle hjertelig velkommen til Lyd og Fryd. Håper dere har kommet godt i gang med både timene og hjemmeøving! Trenger dere litt inspirasjon? Se noen erfarne Lyd og Fryd-elever fortelle hvordan de skal jobbe fram mot sine mål i vår her:

Elevenes mål for vårsemesteret 2015

---

SOMMERSKOLE

Også i år vil Lyd og Fryd arrangere den populære sommerskolen i uke 26 (22.-28. juni) og i uke 32 (3.-9. august). På sommerskolen får elevene fem dager med spilling i band, låtskriving, studioinnspilling, minikonsert, bading, grilling og mye moro sammen med andre unge musikerspirer! Her har vi allerede fått inn påmeldinger, så meld dere på via våre påmeldingssider allerede nå for å sikre plass:

Påmelding til sommerskole

---

WORKSHOP

Første uka etter påskeferie (6.-12. april)  er det workshop-uke hos Lyd og Fryd. Det betyr at vanlig undervisning utgår denne uka, og elevene får mulighet til å prøve litt andre aktiviteter sammen! Mer informasjon om vårens workshop vil bli sendt i eget nyhetsbrev litt senere.

---

VÅRE INFORMASJONSKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har FacebookTwitter og en egen LYD & FRYD-nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og aktivitetskalender for 2015, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

 

Hilsen alle oss i Lyd og Fryd