Siste uke før vinterferien er nesten over, og vi har nådd første holdepunkt i vårsemesteret.  Denne uka kan det være greit å få reflektert litt over målene som har blitt satt for semesteret.

–       Synes du fremdeles de virker oppnåelige?

–       Kan det hende de faktisk var litt for lette og du har oppnådd dem allerede?

–       Føles det inspirerende og moro å jobbe fram mot målene som ble satt, eller kan det være en         idé å justere litt?

 

Vi har tatt en prat med noen elever og hørt hva deres mål er og hvordan de skal jobbe fram mot dem denne våren. Du kan se videoen hvis du klikker på bildet under!

Skjermbilde 2015-02-12 kl. 13.25.37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ØVEPLANER
:

Vi minner om at LYD & FRYD har laget øveplaner for alle instrumentene vi underviser i. Øveplanene er til hjelp for de som lurer på hva og hvordan de kan øve. Øveplaner ligger klare på våre nettsider under “REISEN TIL ROCKESTJERNEN“.

 

VINTERFERIE
:

Førstkommende uke (16-20. februar / uke 8) har LYD & FRYD vinterferie i likhet med skolene i vårt lokalmiljø. Vi vil minne om at vanlig undervisning utgår, men vi oppfordrer allikevel alle elever til å plukke opp instrumentet litt hver dag. Kanskje du kan lære en ny akkord, sang, tekst eller rytme i løpet av ferien? Ta gjerne med gitaren på fjellet :)

 

Vi er klare med ny energi etter vinteferien og ser frem til å gi MAX gass frem til neste pause som blir påskeferie.

Hilsen alle oss i Lyd & Fryd