Olav Tronsmoen

Denne uka er vi veldig glade for å kunne ønske Olav Tronsmoen velkommen som ny gullpedagog for Lyd og Fryd! Han er en fryktelig talentfull frilansmusiker fra Alvdal som tar over for Thomas Kongshavn på tirsdager i Sandvika.

Gjennom sitt usedvanlige musikalske talent, kombinert med tålmodig og målrettet jobbing for å utvikle seg til å bli en musiker i toppklassen, har Olav Tronsmoen etablert seg som en av Norges mest ettertraktede og etterspurte studiomusikere. Gjennom det er han også med på å sette Alvdal på kartet.
 Olav har spilt sammen med artister som Gabrielle, Askil Holm, Venke Knutson, Eva & The Heartmaker, Tone Damli, Erik & Kriss og Bye & Rønning, for å nevne noen. Den siste tida har han turnert i inn- og utland med Maria Mena, og gjort stor suksess med det.

 Velkommen skal han være!

 

MÅLRETTET UNDERVISNING OG LÆRING

Nå er vi godt i gang med semesteret, og elevene har fått være med å sette sine egne mål som de ønsker å nå i løpet av våren. Det betyr at alle er klare for å gjøre den jobben som trengs for å nå disse målene, både pedagoger og elever!

Husk – det er viktig å få øvd tilstrekkelig for å nå de målene en vil, sett gjerne opp en liten timeplan hvis det føles som det ikke blir nok tid til øving. Spør pedagogene om dere er usikre på hvordan det er best å gjøre dette, vi har alle måttet øve mye i løpet av karrieren og har gode tips å gi bort.

Første pause i vårsemesteret er vinterferien i uke 8, så vi kjører på fram mot den!

 

VÅRE INFOKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil fortsette med å jobbe med dette i 2015. 
Vi har Facebook, Twitter og en LYD & FRYD webside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elevene når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. Dersom du ikke mottar nyhetsbrevet ber vi deg sjekke ditt SPAMFILTER – nyhetsbrevet kommer fra info@lydogfryd.no – du kan også melde deg på nyhetsbrevet via vår forside.

LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.