IMG_1224

Hei alle sammen!

Vi er klare for et nytt år og et nytt semester med mye musikkglede! Alle vi som jobber i LYD & FRYD har ladet opp batteriene i julen og gleder oss til å komme i gang med undervisningen igjen.

Semesteret starter neste uke, altså uke 3 (12. januar – 16. januar) og går frem til den store semesteravslutningen – LYD & FRYD Festivalen 2015 lørdag 9. mai! På vår hjemmeside kan du finne årsplanen for 2015 under ”Viktige dokumenter”. Her ser du blant annet at første uke etter påskeferien blir det ikke vanlig undervisning, men en spennende workshop som alle har mulighet til å være med på!

Vi er nå i full sving med å få ferdigstilt timeplanene, og dersom man ikke har hørt noe annet så betyr det at man beholder tiden sin fra forrige semester. Thomas Kongshavn er timeplanansvarlig og kan treffes på telefon 924 45 330, eller mailadresse thomas@lydogfryd.no. Alle som ikke har meldt seg av kurset fortsetter og beholder sin plass, og vi ønsker velkommen til nye elever.

I 2015 ønsker LYD & FRYD å sette fokus på at elevene skal sette seg mål for semesteret og jobbe fram mot dem. Sammen med pedagogen sin vil elevene få mulighet til å sette egne mål for undervisningen og for dette halvåret, og da selv være med å bestemme hvor ambisiøse de ønsker å være! Pedagogen vil hjelpe eleven med å sette opp en plan som skal gjøre det enklere å nå disse målene, og det skal være oversiktlig for foreldre å også kunne følge med på hva eleven jobber med. Vi håper dette kan føre til enda mer motivasjon og spilleglede hos elevene!

 

VÅRE INFORMASJONSKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har Facebook, Twitter og en egen LYD & FRYD-nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og årsplan for 2015, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

Bring it on 2015!
Med vennlig hilsen
Espen, Silje, Thomas, Snorre, Gunhild, Nicolay, Line, Alex og Sjur