Nå har vi kommet til siste undervisningsuke for i år, og vi vil gjerne takke for et supert år sammen! Dette høstsemesteret har vi hatt 140 rockestjerne-elever og 30 førskolebarn på kurs, og i sommer arrangerte vi to kjempehyggelige sommerskoler. Det hele toppet seg sist uke med vel gjennomført Julerock, hvor elevene viste imponerende musikalske evner og nydelig scenetekke!

Julerock 2014

HVA HAR VI GJORT I HØST?

Alle pedagogene våre har flere prosjekter på gang utenom undervisning, og har i år vært involvert i turnéliv og TV- /studiojobbing med blant annet DiDerre, Idol Junior, Karpe Diem, Susanne Sundfør, The Hit, Donkeyboy, Sondre Justad, Stina Stenerud and her Soul Replacement og Truls. Så det er noe av det som foregår når elevene av og til får vikarer!

 

INFORMASJON OM NESTE UNDERVISNINGSÅR

OPPSTART 2015

  • Vårsemesteret 2015 starter i uke 3, 12. januar.
  • Alle gamle elever beholder sin tid og plass hvis ikke annen beskjed er gitt/avtalt.
  • Husk å melde deg av senest 14 dager før semesterstart dersom du ikke ønsker å fortsette.
  • Nye elever kan melde seg på undervisningen på våre nettsider.
  • Vi ønsker både nye og gamle elever velkommen inn!

 

ÅRSPLAN 2015

Vi har laget en årsplan for 2015 som markerer alle de viktige datoene i LYD & FRYD sin kalender. Årshjulet kan dere finne på våre nettsider under INFO og VIKTIGE DOKUMENTER.

 

LYD & FRYD-FESTIVALEN

Årets store høydepunkt er LYD & FRYD festivalen i Malmskrivergården i Sandvika. I 2015 går festivalen av stabelen lørdag den 9. mai. Hold av datoen!

 

LYD & FRYD SOMMERSKOLE

Også i år vil LYD & FRYD arrangere sommerskoler i uke 26 og 32. Her kan vi love god stemning med musikk, utelek, bading og grilling, så vær tidlig ute med påmeldingen for å sikre deg plass!

 

VÅRE INFOKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil fortsette med å jobbe med dette i 2015.
Vi har Facebook, Twitter og en LYD & FRYD-webside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elevene når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. Dersom du ikke mottar nyhetsbrevet ber vi deg sjekke ditt SPAMFILTER – nyhetsbrevet kommer fra info@lydogfryd.no – du kan også melde deg på nyhetsbrevet via vår forside.

LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

TAKK FOR I ÅR – VI GLEDER OSS TIL ET MUSIKKFYLT 2015!

Hilsen Silje, Thomas, Sjur, Espen, Line, Snorre, Nicolay, Alex og Gunhild