Elevene våre begynner nå å bli veldig klare for konsert! Da passer det bra at det nærmer seg høstsemesterets høydepunkt, nemlig Julerock på Klubben i Heggedal 25. og 26. november.
I løpet av disse to dagene med vil det stå nærmere 140 spente og supertente elever på scenen!Uke 47 (17. – 21. nov) er siste uke med undervisning før konsert, så nå er det bare å klemme på de siste ukene før vi skal på scenen og vise alle hva vi har jobbet med dette semesteret!
Under finner dere info og foreløpig tidsplan for Julerocken:
Sted:        Klubben i Heggedal, Heggedalsbakken 9. Her er link til kart for de som ikke vet hvor det er.
Datoer:    Tirsdag 25. og onsdag 26. november 2014. (Uke 48)
Møtetid:   30 minutter før eleven forventes å spille
Inngang:  Gratis for alle under 18
100,- for de som er over 18 – ta helst med kontanter!

Tidsplan: 

Skjermbilde 2014-11-11 kl. 14.34.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minner om at tidsplanen er omtrentlig! Det er ikke sikkert alt tar like lang eller kort tid som vi har tenkt på dagen.

Vi oppfordrer elever, familie, venner og øvrig publikum til å komme så tidlig som mulig, og vi ønsker at dere også er til stede på arrangementet lengst mulig. Da får alle elevene det publikumet de fortjener!

Enkelte elever har kanskje ønske om å endre tid på grunn av andre aktiviteter, leggetid etc. Dette avtales snarest mulig med Thomas Kongshavn på thomas@lydogfryd.no

Til info: vi har også ei undervisningsuke etter Julerock, så siste ordinære undervisningsuke er uke 49 (1. – 5. des), hvis dere ikke har fått annen beskjed av pedagogen deres.

Vi gleder oss til JULEROCK!

Hilsen alle oss i Lyd & Fryd