Nyhetsbrev 03.11.14WORKSHOP

Sist uke gjennomførte vi fem spennende workshops, og én av dem var for interesserte produksjonselever i Albatross Recorders’ studio med vår egen Thomas Kongshavn. Idet Lyd og Fryd-elevene var på vei inn døra, var selveste Jo Nesbø, Henning Berg og fjorårets The Voice-vinner Knut Marius Djupvik i ferd med å fullføre både sang- og videoopptak inne hos Thomas. De heldige produksjonselevene fikk ekstra inspirasjon til videre studioarbeid da de fikk hilse på heltene på vei ut av innspillingsrommet. I tillegg fikk de gå gjennom Thomas sine arbeidsrutiner når han jobber i studio, og blant annet se hvordan han har jobba med vinnerlåta av The Hit.

I tillegg til studioworkshop hadde vi sang- og pianoworkshop i Sandvika, gitarworkshop i Vollen og trommeworkshops i Sandvika. Takk til alle som deltok, håper dere følte at dere fikk en fin musikkopplevelse og kanskje lærte noe nytt!

 

JULEROCK

Nå er vi i gang med innspurten til Julerock som i år er i uke 48, den 25. og 26. november, på Klubben i Heggedal (Heggedalsbakken 9). Alle elever som har lyst til å være med får muligheten til å stå på scenen foran sine medelever, foresatte og venner og vise hva de har jobba med i høst! Nå er det viktig å øve og finpusse fram til dette, kanskje legg til noen ekstra økter i uka hvis det er tid til det.

Ikke alle pedagoger kan være til stede begge dager, og elevene skal få beskjed fra sin egen pedagog hvilken dag de vil være der slik at det kan planlegges også fra deres side allerede nå. I tillegg til våre eminente pedagoger har vi også fått hyrt inn Lyd og Fryd-legendene Frode Eggum Have og Eirik Kiil Saga til å være med på moroa! Alle sammen gleder seg!

 

VÅRE INFORMASJONSKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har FacebookTwitter og en egen LYD & FRYD-nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og årsplan for 2014, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

 

God jobbing fram mot Julerock!

 

Hilsen oss i Lyd og Fryd