Workshop uke 44 – ingen vanlig undervisning!bilde (79)

 

Nå er vi over halvveis i høstsemesteret og neste uke er det klart for workshop! Det betyr at vi ikke har vanlig undervisning på de vanlige undervisningsdagene, men samles sammen med andre elever og gjør noe sammen.

Denne gangen har vi instrumentet i fokus, og ønsker at alle elever skal få påfyll av inspirasjon og spilleglede! Alle elever oppfordres derfor til å gå på workshopen som passer til det instrumentet de spiller. Likevel er det lov å velge selv hvilken workshop en vil gå på, og ta gjerne med en venn eller to!

Det blir også en egen workshop for produksjonselever og andre som er nysgjerrige på hvordan en arbeider i studio. Dette vil foregå i Thomas sitt studio i Oslo tirsdag den 28. oktober kl 19.00 til 20.30. De som er interesserte i dette må melde seg på til thomas@lydogfryd.no, da det er begrenset med plass. Egen info vil bli sendt til de som melder seg på.

 

Tider og steder for neste uke blir som følger:

 

Mandag:

Vollen: 18.00-19.30: Gitarorama (her kan også bassister passe inn) med Sjur og Thomas

Sandvika: 18.00-19.30: Piano- og sangfest med Silje og Gunhild

 

Tirsdag:

Oslo: 19.00-20.30: Studio med Thomas

 

Onsdag:

Sandvika:

17.00-18.30: For de minste (anbefales for våre elever under 8 år) med Espen

18.30-20.00: Trommer er best! (bassister kan også passe inn her) med Snorre og Alex

 

Litt om pedagogene som skal være med:

 

Sjur er en fabelaktig gitarist med utdanning fra LIPA og Norges Musikkhøgskole. Han spiller med blant annet Julie Bergan, Marion Ravn og Eye Emma Jedi.

Silje er en strålende sanger og gitarist med utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun spiller med blant andre Jonas Alaska og Stina Stenerud.

Snorre er en knall bassist med utdanning fra Rytmisk konservatorium i Kristiansand. Han spiller i høst på Idol Junior, Stjernekamp og The hit og har spilt med Karpe Diem og Frida Amundsen.

Alex er fantastisk trommis med utdanning fra LIPA. Han spiller sammen med blant andre A1, Robin og Bugge og Gaute Ormåsen.

Gunhild er en super sanger og keyboardist med utdanning fra LIPA og Norges Musikkhøgskole. Hun spiller blant annet med Susanne Sundfør, Donkeyboy og Bow To Each Other.

Thomas er en eminent gitarist, produsent og låtskriver med utdanning fra LIPA. Han spiller med blant andre Karpe Diem og Truls, og har produsert og skrevet musikk for artister som Karpe Diem, Marion Ravn, Frida Amundsen og Alexander With.

Espen er gullpedagog nummer én og trommis i Di Derre.

 

VÅRE INFORMASJONSKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har Facebook, Twitter og en egen LYD & FRYD-nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og årsplan for 2014, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

Husk å jevnlig sjekke LYD & FRYD sine nettsider for oppdateringer!

 

Vi gleder oss masse til workshop med dere – håper de fleste har mulighet til å være med!

 

Hilsen

Espen, Thomas, Gunhild, Snorre, Silje, Line, Alex, Sjur og Nicolay