lf-nye-pedagoger

Vi ønsker velkommen til fem nye GULLPEDAGOGER – Alex Braathen, Line Jørgensen, Silje Bråtveidt Mygland, Nicolay Land-Hagen og Sjur Husom Vonen – er nå er klare for å ta i mot nye og gamle elever i Sandvika, Heggedal og Vollen. Våre nye pedagoger har erfaring med artister som JONAS ALASKA, JULIE BERGAN, A1, ROBIN & BUGGE, ADDICTED og DEN NORSKE OPERA og har sin utdannelse fra NMH, GRIEG AKADEMIET og LIPA. Vi har fortsatt NOEN ledige plasser igjen – og ønsker deg velkommen!

I tillegg til fem nye pedagoger har vi også endret vår kontordag. Vår nye kontordag er nå mandager noe som betyr at det er dagen vi er lettest å få tak i. Har du sendt oss en mail i løpet av uken og ikke fått svar? Ikke fortvil – vi plukker den opp, leser og svarer på vår nye kontordag.

Vi minner også om høstferien som kommer i uke 40 (29. september – 3. oktober). Lyd & Fryd tar høstferie sammen med skolene i Asker og Bærum og vanlig undervisning utgår denne uka.

Våre kurs er allerede i gang og vi melder om god stemning. Husk: påmeldingen er ÅPEN hele året. Er du nysgjerrig på hva vi gjør og hvor vi holder til? Se våre websider for informasjon om kurs og undervisning :)

Hilsen team LYD & FRYD.