Endelig er vi i gang igjen!

I dag starter undervisningen hos Lyd & Fryd høsten 2014!

Timeplanene har begynt å falle på plass, alle lokalene er ryddet, brøsjet opp og gjort klare for et nytt semester og pedagogene er super-klare for å komme i gang igjen!

Nytt av dette semesteret er, som vi tidligere har gitt informasjon om, at undervisningen i Heggedal er flyttet fra Heggedal skole til Heggedal Fabrikker pga Heggedal skole blir bygget om.
Den nye adressen er Heggedalfabrikker, Åmotveien 2, 1389 Heggedal
Ellers så foregår undervisningen som normalt i Vollen og Sandvika.

Vi ønsker også velkommen til våre nye pedagoger:

-Sjur Husom Vonen – utdannet ved Liverpool Institute For Performing Arts (LIPA) Spiller bla med Eye Emma Jedi, Carl Espen (Fra MGP i år), Mathilda, Julie Bergan, Sondre Justad og Marion Ravn.
Skal begynne hos oss på mandager i Vollen.

-Line Jørgensen – bachelorgrad fra Griegakademiet i Bergen og musikkonservatoriet i Kristiansand. Hun fullførte våren 2014 en tverrfaglig mastergrad ved Universitetet i Agder i utøvende sang, hvor hun skriver om intimitet i konserter med fokus på rytmisk og klassisk musikk. Hun har også tatt praktisk pedagogisk utdannelse. Line har jobbet som sangpedagog i åtte år og har erfaring fra kulturskoler, musikklinjen og private sangelever. Hun underviser også i låtskriving.
Line jobber også som freelance sanger med sitt singer/songwriterprosjekt og som operasanger.
Skal begynne hos oss på tirsdager i Vollen.

-Silje Bråtveit Mygland. Utdannet ved Norges Musikkhøyskole med sang som hovedinstrument og gitar og piano som bi-instrument. Spiller bla annet med Jonas Alaska.
Skal begynne hos oss på mandager i Sandvika.

-Nicolay Land-Hagen. Rockegitarist fra bandet Addicted som har gitt ut to plater og vært på Europa turné.
Blir med og følger Espen sin undervisning på torsdager i Vollen.

I tillegg viser vi til vår egen årsplan og praktisk info for 2014 som ligger på våre nettsider www.lydogfryd.no under ”info” og ”viktige dokumenter”.

Vi gleder oss til nytt semester!
Heggedal Fabrikker