Vi er klare for et nytt semester med mye rock ’n’ roll, lek og musikkglede!

Alle vi som jobber i LYD & FRYD har ladet opp alle batteriene i sommer og gleder oss til å komme i gang med undervisningen igjen.

Semesteret starter opp i uke 35 (25. august – 29. august)  – og går over 14 ganger frem mot den store semesteravslutningen ”LYD & FRYD  – JULEROCK 2014” – 25. og 26. november på KLUBBEN i Heggedal!

Vi er nå i full sving med å få ferdigstilt timeplanene og dersom man ikke har hørt noe annet så betyr det at man beholder dag og tid fra forrige semester. Husk at reglene ihht. våre betingelser er at alle elever som ikke har meldt seg av kurset innen mandag 11. august (14 dager før semesterstart) beholder plassen sin – samme tid samme sted.

Vi ønsker samtidig alle våre nye elever velkommen inn i LYD & FRYD-kulturen!

SOMMEREN 2014

2013-08-22-oppstart

LYD & FRYD har hatt en god sommer og gjennomført to herlige uker med sommerskole.

Vi melder også om at Thomas Kongshavn er tilbake i administrasjonen og vil i tillegg ha en egen undervisningsdag som tidligere.

Sommeren har også vært busy med festivaler og konserter for våre pedagoger, Frode, Snorre, Eirik og Thomas med Karpe Diem og Truls. Gunhild med Donkyboy, Susanne Sundfør og Bow To Each Other. Espen har turnert hele sommeren med Di Derre og “Historien om et band” – og melder om god stemning.

Espen har ryddet og klartgjort LYD & FRYD’s hovedkvarter i Malmskivergården i Sandvika. Vi disponerer nå hele låven for oss selv og jobber kontinuerlig med å henge opp instrumenter, bilder og gullplater som viser vår egen historie i musikkbransjen slik at det blir vårt eget, lille, mini-museum. Alle er hjertlig velkommen inn i vår verden for å ta en titt på dette i løpet av høsten, eller bare for å kjenne på stemningen.

Frode, Eirik, Frida og Beate vil ikke være sammen med oss dette året. De har alle fått nye utfordringer med mere studier, konserter og arbeid. Vi sier tusen takk for strålende jobbing med oss i LYD & FRYD, og ønsker velkommen til våre nye pedagoger.

Vi har også fått nye lokaler i Heggedal Fabrikker – nå som Heggedal skole er under ombygging. Flotte tilrettelagte lokaler som vil være perfekt for oss i Heggedal.

VÅRE INFORMASJONSKANALER

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har Facebook, Twitterog en egen LYD & FRYD nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og årsplan for 2014, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

Husk å jevnlig sjekk LYD & FRYD sine nettsider for oppdateringer!

Med vennlig hilsen

Gunhild, Snorre, Lars, Espen og Thomas K