SOMMERSKOLE UKE 26 og UKE 32 2014.

Vi kan med stor glede invitere til årets sommerskoler. Sommerskolen er et tilbud til alle elever i LYD & FRYD nettverket som ønsker å få en spennende, lærerik, annerledes og morsom opplevelse. Bli med på en uke utenom det vanlige hvor musikk, samspill og glede skaper rammene.

Sommerskole i Asker uke 26 og uke 32.
Den første uken av sommerferien har LYD & FRYD de fem siste årene arrangert LYD & FRYD sommerskole på Vollen skole i Asker/ Vollen. I år er intet unntak, og pågangen og påmeldingen er allerede så stor at vi velger å gjennomføre sommerskole uke 26 og uke 32.

Tidsplan for sommerskolen
Sommerskolen foregår mandag til fredag i tidsrommet 08.30 – 15.30.
Vi har en times lunsj pause hver dag kl 11.30 hvor vi serverer ”Rocke-lunsj.”

Opplegget til sommerskolen
På sommerskolen får elevene undervisning i låtskriving, hovedinstrument, enkel innspillingsteknikk og samspill.

dag4-2

Elevene vil bli delt inn i grupper/band og målet for uka er å spille en coverlåt og en egenlaget sang samt et mega fellesnummer. Den egenkomponerte sangen spiller vi inn i vårt eget LYD & FRYD STUDIO som vi rigger opp på begge sommerskolene. Alle låtene blir lagt ut på Soundcloud slik at man kan høre den om og om igjen – brenne den på CD eller putte den i MP3-spilleren sin.

2012-08-13-sommerskole

Hver dag vil det bli servert Rock ”n” Roll-lunsj og en av dagene skal vi på utflukt med bading og grilling.

Alle LYD & FRYD-elever er hjertelig velkomne til å melde seg på. Har man en venn som har lyst til å være med som ikke er LYD & FRYD elev så er det bare å be han/hun ta kontakt med oss.
Det er begrenset antall plasser, så ikke vent lenge med å melde dere på.

Pris 3.275.- pr. elev pr. uke.

Påmelding skjer via våre hjemmsider.
Trykk HER for direkte link til påmelding og meld deg på i dag!

Timeplan, detaljert info og program blir sendt til de påmeldte i god tid før Sommerskolen.

Til sist vil LYD & FRYD takke alle store og små for et fantastisk og herlig vårsemester som ble avsluttet med LYD & FRYD FESTIVALEN lørdag 10. mai, 2014. En spesiell takk rettes også til FIRST AUDIO AS som stiller opp med sitt K Array anlegg og Bary AS for lys og røykJ