STATUS
Vårsemesteret er godt i gang og vi har hatt fem herlige uker med kurs og undervisning.
Pr. i dag teller Lyd & Fryd nesten 170 elever + 70 førskolebarn som mottar ukentlig undervisning i Sandvika, Asker, Vollen og Heggedal – Supert!

VINTERFERIE
Førstkommende uke (17-21. februar / uke 8) har Lyd & Fryd vinterferie i likhet med skolene i vårt lokalmiljø. Vi vil minne om at vanlig undervisning utgår, men vi oppfordrer allikevel alle elever til å plukke opp instrumentet litt hver dag. Kanskje du kan lære en ny akkord, sang, tekst eller rytme i løpet av ferien? Ta gjerne med gitaren på fjellet :)

Vi ønsker velkommen tilbake i uke 9 hvor vi setter fart mot vårens workshop og den årlige Lyd & Fryd festivalen!

ØVEPLANER
Vi minner om at Lyd & Fryd har laget herlige øveplaner for de fleste instrumentene vi underviser i. Øveplanene er geniale for de som lurer på hva de skal gjøre i vinterferien og de ligger klare på våre nettsider under “REISEN TIL ROCKESTJERNEN“. Disse sidene var tidligere beskyttet med passord, men vi mener at alle har godt av dette og tilbyr nå fri flyt av øving!

HVA SKJER I HEGGEDAL?
Heggedal Skole skal etter planen rives fra og med uke 12 før det blir bygget opp ny skole. Lyd & Fryd er i dialog med flere lokale aktører og utleiere om et nytt lokale og vi vil gi beskjed så fort vi vet mer. Det vi kan bekrefte med sikkerhet er at undervisningstilbudet i Heggedal ikke skal forsvinne! Vi gleder oss til å fortsette i nye omgivelser.

HVA HAR PEDAGOGENE GJORT HITTIL I 2014?
– Først og størst er kanskje nyheten om at vår egen Frida Ånnevik stakk av med Spellemannspris i kategorien “Tekstforfatter”. Vi er tar av oss hatten og gratulerer Frida.
– Gunhild, som er fast pedagog i Heggedal på onsdager, har sluppet skiva “The Urge Drums” med bandet sitt “Bow to each other”. Plata har fått knallanmeldelser og er absolutt verdt å sjekke ut. På deres releasekonsert kunne vi se mange kjente fjes fra Lyd & Fryd på scenen: Fast pedagog Beate, vikar Megan, tidligere pedagog Ida Alstad og vikar Clinton.

MED DETTE ØNSKER VI ALLE EN GOD VINTERFERIE!
Sees i uke 9 til vanlig undervisning – med vennlig hilsen alle oss i Lyd & Fryd.