diderre-youngs

KJÆRE ALLE STORE OG SMÅ
Da er vi kommet til årets slutt, og det er med stor glede vi kan si at dette har vært et fantastisk år for LYD & FRYD!  I løpet av høst-semesteret 2013 har 75 førskolebarn og 175 rockestjerne-elever deltatt på kurs! I tillegg hadde vi 40 elever som deltok på våre sommerskoler i uke 26 og 32. Fantastisk!

Vi er stolte over de verdier vi har bidratt med i lokalsamfunnet der du bor og er takknemlig for at dere vil være en del av denne kulturen.

OPPSTART 2014
• Vårsemesteret starter i uke 3 (mandag 13. januar).
• Alle gamle elever beholder sin tid og plass hvis ikke annen beskjed er gitt/avtalt.
• Husk å melde deg av senest 14 dager før semesterstart dersom du ikke ønsker å fortsette.
• Nye elever kan melde seg på undervisningen på våre nettsider.
• Vi ønsker våre nye og gamle elever velkommen inn :-)

BETINGELSER OG PRISER
Fra og med oppstart i januar 2014 gjelder LYD & FRYD sine betingelser for kurs og undervisning. Det er derfor VIKTIG at alle gamle og nye elever gjør seg kjent med disse før oppstart i januar. Du finner betingelsene på våre nettsider under INFO og VIKTIGE DOKUMENTER.

LYD & FRYD oppjusterer prisene for undervisning i 2014.
Semesteravgiften indeksreguleres som ellers I samfunnet og øker med 4%.
De nye prisene finner dere på våre nettsider under INFO og PRISER.

BETALING
Faktura for vårsemesteret 2014 blir sendt ut i starten av januar og må betales før oppstart. Se LYD & FRYD sine betingelser for mere info.

ÅRSPLAN 2014
Vi har laget en årsplan for 2014 som markerer alle de viktige datoene i LYD & FRYD sin kalender. Årshjulet kan dere finne på våre nettsider under INFO og VIKTIGE DOKUMENTER.

LYD & FRYD FESTIVALEN
Årets store høydepunkt er LYD & FRYD festivalen i Malmskrivergården i Sandvika. I 2014 går festivalen av stabelen lørdagen den 10. mai. Hold av datoen!

ROCK ‘N ROLL SOMMERSKOLE
Også i år vil LYD & FRYD arrangere sommerskoler i uke 26 og 32. I fjor ble begge sommerskolene fulle, så vær tidlig ute med påmeldingen for å sikre deg plass på årets sommerskoler.

VÅRE INFOKANALER
Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil fortsette med å jobbe med dette i 2014.
Vi har Facebook, Twitter og en LYD & FRYD webside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elevene når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. Dersom du ikke mottar nyhetsbrevet ber vi deg sjekke ditt SPAMFILTER – nyhetsbrevet kommer fra info@lydogfryd.no – du kan også melde deg på nyhetsbrevet via vår forside.

LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

HVA HAR VI GJORT I HØST – OG HVA SKJER I ÅR?
Mellom undervisningsøktene holder pedagogene det gående både lokalt og utover i den store verden. Her er en liten liste over hva som skjer med oss:
• “Di Derre” og Espen har sluppet skive og DVD med navnet “Historien om et band” som går over land og strand. Espen gleder seg til festivalsommeren 2014.
• “Bow To Each Other” er navnet på bandet til Gunhild som har jobbet med album i år og sluppet singel som spilles på P3. De slipper skive i år! Følg med.
• Frida Ånnevik har blitt nominert til ikke mindre enn to Spellemannspriser i kategoriene “Tekstforfatter” og “Viser”. Dette er HELRÅTT! Grattis!
• Eirik og Frode har vært land og strand rundt med både “Karpe Diem” og “Truls” og var blant annet med på å vinne P3-prisen 2013 med “Karpe Diem” i høst. “Karpe Diem” toppet året med en utsolgt Spektrum-konsert som senere har blitt til DVD og boken “Dødtid”.
• Snorre har også vært med “Karpe Diem” til tider som verdens beste bassvikar. Snorre, Eirik og Frode har sammen med Thomas Kongshavn også vært med på barneplata “For Liten og for Stor”. Eirik har også vært å se på “The Voice” på TV2 i hele høst.
• Vi ønsker Lars Leinebø velkommen tilbake som vikar. Han tar over for Espen og Thomas på mandager i Vollen.

VI GLEDER OSS TIL ET NYTT ROCKEÅR!
Hilsen Beate, Gunhild, Frida, Snorre, Frode, Eirik, Lars og Espen.