HØSTFERIE I UKE 40
I neste uke, altså uke 40, har LYD & FRYD høstferie slik som skolene i Oslo, Asker, Sandvika og Bærum. Vi har hatt en super start på høstsemesteret 2013 med mange kjente og nye fjes hos LYD & FRYD.

EVENT PÅ BLOMMENHOLM SKOLE
LYD & FRYD var så heldige å få være med på å markere at Blommenholm skole feiret 50 år den 19. september. Vi troppet opp med full gass på tanken og serverte om lag 1000 mennesker et konge rockeshow med gjesteartister som Martin Halla, Truls og “vår egen” Henrik Høven fra MGPjr.

ENDRING I LYD & FRYD-STABEN
Nytt fra dette semesteret er at Thomas Dulsrud, Lars Leinebø, Ingunn Ekern og Ida Alfstad har takket for seg. Alle fire holder musikken gående for fullt og er i sving med nye prosjekter, jobber og/eller studier. Vi ønsker dem lykke til!

Vårt nye tilskudd denne høsten er Frida Ånnevik som underviser på mandager i Sandvika. Frida har nettopp gitt ut skiva “Ville Ord” som har fått veldig fint tilbakemeldinger i media. Les mer om Frida på hennes egen hjemmeside.

HVA HOLDER VI ANDRE PÅ MED?
Høsten 2013 har vært en busy tid for alle LYD & FRYD’ere. Espen jobber i disse dager med Di Derre sin nye dobbeltskive og DVD som skal hete “Historien om et band”. Vi gleder oss veldig til å høre og se resultatet! Di Derre slipper “Historien om et band” den 22. oktober.

DiDerre_Historien_v2

Gunhild er for tiden på turné i USA med Susanne Sundfør og har tidligere i høst gjort ferdig plata “The Urge Drums” med sitt eget prosjekt – Bow to Each Other.

Karpe Diem suser videre på en forlenget turné og har spilt konserter over hele landet denne høsten sammen med Thomas, Eirik, Frode og Snorre. De avslutter turnéen til albumet “Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden” med tre utsolgte konserter på Rockefeller 17. – 19. oktober. Helmaks! Thomas, Eirik og Frode har også vært med artisten “Truls” på konserter og eventer i hele høst og ser frem til slipp av albumet “TRVLS” senere i høst.

Eirik har også vært å se på tv i høst med programmet “The Voice” der Eirik er med på sorte og hvite tangenter.

VI GLEDER OSS TIL Å ROCKE VIDERE MED DERE FREM MOT JUL OG JULEROCKEN!

Informasjon og oppdateringer om LYD & FRYD får du via:
– Nyhetsbrev (meld deg på nederst på vår hjemmeside)
– lydogfryd.no
– Facebook
– Twitter

Med vennlig hilsen
Beate, Frida, Gunhild, Snorre, Eirik, Thomas, Espen og Frode :)