Siste dag av Sommerskolen gikk med til å øve inn fellesnummer “Get Lucky”. Vi var 12stk på scenen samtidig med mye lyd og godt humør – og jammen fikk vi til vår egen versjon av låta.

I dagens lunsjpause hadde en av våre faste Sommerskoledeltakere tatt med seg sjokoladekake med skriften “ROCK 2013” på. En ekstremt god kake som alle fikk et digert stykke av. Vel og merke måtte alle spise minst 3 brødskiver før de fikk kake og her satt vi enda en rekord da en av de mest sultne kastet i seg hele 7 brødskiver før han harvet løs på kaka :)

Dagen sluttet med en mini-konsert for familie og venner der de som hadde mulighet kom for å høre på sine håpefulle. Begge grupper spilte hver sin egenkomponerte sang i tillegg til det store fellesnummeret “Get Lucky”. Vi fikk også spilt av studioinnspillingene som var ferdig mixet i dag. Det låt KNALL!

Vi har også hatt besøk av Aftenposten – artikkelen kommer på trykk og på nett den 22. august.

ROCKEKAKE!!!
ROCKEKAKE!!!