fiskebåll

VI ER I GANG OG VI GLEDER OSS TIL UKE 35!
Vi er klare for et nytt semester med mye rock ’n’ roll, lek og musikkglede!

Alle vi som jobber i LYD & FRYD har ladet opp alle batteriene i sommer og gleder oss til å komme i gang med undervisningen igjen.

Semesteret starter opp i uke 35 (26. August – 30. August)  – og går over 14 ganger frem mot den store semesteravslutningen ”LYD & FRYD  – JULEROCK 2013” – 26. Og 27. November på KLUBBEN i Heggedal!

Vi er nå i full sving med å få ferdigstilt timeplanene og dersom man ikke har hørt noe annet så betyr det at man beholder dag og tid fra forrige semester.

Husk at reglene ihht. våre betingelser er at alle elever som ikke har meldt seg av kurset innen mandag 12. august (14 dager før semesterstart) beholder plassen sin – samme tid samme sted.

Vi ønsker samtidig alle våre nye elever velkommen inn i LYD & FRYD-kulturen!

SOMMEREN 2013
LYD & FRYD har hatt en god sommer og gjennomført to herlige Sommerskoleuker. Lurer du på hva vi gjorde på årets sommerskoler er det bare å ta turen til vår nyhetsside.

Sommeren har også vært busy med festivaler og konserter for våre pedagoger, Frode, Snorre, Eirik og Thomas med Karpe Diem og Truls. Gunhild med Susanne Sundfør og Bow To Eachother.

Espen har ryddet og klartgjort LYD & FRYD’s hovedkvarter i Malmskivergården i Sandvika. Vi disponerer nå hele låven for oss selv og jobber kontinuerlig med å henge opp bilder og gullplater som viser vår egen historie i musikkbransjen slik at det blir vårt eget, lille, mini-museum. Alle er hjertlig velkommen inn i vår verden for å ta en titt på dette i løpet av høsten, eller bare for å kjenne på stemningen.

VÅRE INFORMASJONSKANALER
Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette fremover.

Vi har Facebook, Twitter og en egen LYD & FRYD nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og årsplan for 2013, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

Husk å jevnlig sjekk LYD & FRYD sine nettsider for oppdateringer!

Med vennlig hilsen
Beate, Gunhild, Ingunn, Snorre, Lars, Eirik, Frode, Ida, Thomas D, Espen og Thomas K