Vi har spilt inn i studio og det låter knall!

I dag kom Thomas Kongshavn på besøk til Sommerskolen. Med seg hadde han et råflott og profesjonelt studio som alle gruppene har fått spille inn i. Vi har dykket litt inn i hvordan det er å spille inn låter og hva man må tenke og gjøre for å få best mulig resultat. Vår elev Nicolas har vært med som råbra studioassistent hele dagen og har hjulpet til med alt fra knotter til kabler.

Mellom slaga har vi hatt rockehistorie-time hvor vi har gått heeeeelt fra 50-tallet og opp til dagens Rock ‘n Roll-helter. Boksen Går, Én-spretten og Sheriff har også vært populære aktiviteter mens vi har ventet på å få spille inn. Noen fikk også titte litt på rockedokumentaren “It Might Get Loud”.

I morgen: Fellesnummer “I Shot the Sheriff” med ALLE 17 elever i full action på én og samme tid!