Sommerskolens dag nummer 3 er herved over. Både coverlåt og egenkomponert sang er nøye innøvd og vi har i dag gjort siste finpuss før morgendagens innspilling i studio! Ingenting er tilfeldig nå de tre bandene i morgen inntar studio – det kommer til å låte KNALL!

Dessverre måtte vi avlyse badeturen i dag da værgudene (for første gang i Lyd & Fryd Sommerskole’s historie) ikke var på vår side. Vi disket allikevel opp med grilling av rockepølser på rampa i skolegården til Vollen Ungdomsskole og vi koste oss i hverandres selskap med kassegitar og brus. Med andre ord la ikke været noen demper på stemningen.

Helt til sist i dag tittet vi litt på film for å koble helt av, for som sagt blir i morgen en tøff og spennende dag med innspilling av våre egenkomponerte sanger i studio.

Følg med for å høre resultatet!