EVENTER MED ROCK ‘N’ ROLL FOKUS!
LYD & FRYD tilbyr nå også Rock ‘n’ Roll til de store! Skreddersydde eventer for næringslivet kan være akkurat det som setter fart på inspirasjonen og samholdet i din bedrift! Lurer dere på hva dere skal gjøre med firmafesten? Hva med å lage en bedriftssang som dere kan gi til kunder, eller ha som et godt minne internt? Kanskje dere vil konkurrere med et “Korslag” eller hva med å lære en sang på instrumenter og spille på firmafesten?

Våre referanser er blant annet Statoil, Sparebank1, Kims, Sætre og Handelshøgskolen BI for å nevne noen. Ta en titt på denne siden for mer informasjon.

bare rock statoil (14 of 35)
Glade Statoilmedarbeidere!

LYD & FRYD FESTIVALEN, LØRDAG 11. MAI
Vårens høydepunkt nærmer seg nå med stormskritt og vi har kjent kriblingen i rockefoten ganske lenge. Hold av datoen 11. mai for å få med deg alle våre talentfulle elever. De neste ukene varmer alle pedagoger og elever opp til stor ståhei og finpusser på de flotte sangene som skal fremføres for et massivt publikum. LYD & FRYD satser selvsagt på ny publikumsrekord! Mer info om festivalen kommer når vi nærmer oss.

2012-06-07 festival
LYD & FRYD Festivalen 2012

SOMMERSKOLE, UKE 26 OG 32 – PÅMELDINGEN ER I GANG!
Vi arrangerer som vanlig LYD & FRYD Sommerskole for små og store. Sommerskolene går av stabelen i uke 26 og 32 og vi har fortsatt plasser igjen – Meld deg på nå for å sikre deg plass! Tidligere år har vi vært helt fullbooket i god tid før Sommerskolen, så her gjelder det å være rask på labben. Les mer om Sommerskolen på denne siden.

Med vennlig hilsen oss i LYD & FRYD :)