Siste uke med undervisning (uke 12) før påskeferien er straks over og LYD & FRYD ønsker alle små og store elever en deilig påskeferieuke! Det vil ikke være undervisning i påskeuken (uke 13) og i uke 14 ønsker vi alle elever velkommen til workshop. I workshop-uken vil normal undervisning utgå – mer om dette i punktet under.

WORKSHOP – MINISHOWCASE UKEN ETTER PÅSKEFERIEN
Onsdag 3. april arrangerer Lyd & Fryd workshop for alle sine elever. Vanlig undervisning utgår altså denne uken og vi håper at så mange som mulig tar turen innom workshoppen for å få litt kreativt påfyll. Målet med workshoppen er å få oppleve noe annet enn den vanlige undervisningen, samtidig som vi syns det er stas å kunne samle så mange barn og unge med felles interesser! Vi deler våre elever inn i to forskjellige grupper og tidspunkter – dersom du er i tvil om når dere skal komme ber vi dere ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen.

VI STÅR SAMMEN PÅ SCENEN!
Onsdag 3. april, klokken 16.00 – 17.30
Låven i Malmskrivergården, Sandviksveien 159, 1337 Sandvika.
For alle elever født i 2004 eller senere.
Vi lærer oss sangene “Vafler, Saft & Rock ‘n’ Roll” og “Det er sommerfest” med tekst, melodi og kule dansetrinn. “Reisen til Rockestjernen”-øveplaner skal vi også se på!

MINISHOWCASE OG ROCK ‘N’ ROLL CLASSICS
Onsdag 3. april, klokken 18.00 – 20.00

Låven i Malmskrivergården, Sandviksveien 159, 1337 Sandvika.
For alle elever født i 2003 eller tidligere.
Vi spiller Rock ‘n’ Roll Classics og avslører tips & triks på forskjellige instrumenter. Etter dette har vi en minishowcase med forskjellige band fra LYD & FRYD som spiller sine sanger og forteller hvordan de har laget disse. Kanskje noen andre band også vil spille? “Reisen til Rockestjernen”-øveplaner skal vi også se på!

Kjenner du noen som vil være med? Ta de med!

OBS! Det vil være fotografering og filming av workshoppen i forbindelse med et samarbeid LYD & FRYD har med JII.NO. Les mer om vårt samarbeid med JII lenger ned i dette nyhetsbrevet. Ta kontakt med oss dersom dette byr på problemer.

Artikkel i "Kamille Mor & Barn" påskespesial!
Foto: Paal Audnestad

NYTT TELEFONNUMMER
LYD & FRYD har fått et nytt telefonnummer. Det nye nummeret er 40 00 11 94. Slå på tråden dersom du lurer på noe eller har noe på hjertet. Vi minner også om at vi har en egen nettside på www.lydogfryd.no som inneholder mye informasjon om oss og vårt opplegg. Vi er også å finne på Facebook og Twitter.

KAMILLE
I februar hadde LYD & FRYD besøk av bladet “Kamille Mor & Barn” med rockefotograf Paal Audnestad. Denne dagen fikk vi med oss LYD & FRYD’s egne elever i rockegruppa “Angry Boys” til å posere sammen med Oline og Selma. Sørg for å stoppe innom en bensinstasjon på vei opp til fjellet for å få med deg Kamille Mor & Barn’s påskenummer for å lese artikkelen med råflotte bilder.

JII.NO
JII.NO er en ny norsk nettside som spesialiserer seg på å selge unike opplevelser. LYD & FRYD har inngått et samarbeid med JII.NO, som er en del av “Enklere Liv”, og vi vil tilby rockestjerneopplevelser til både barn, voksne og til næringslivet. Alle våre opplevelser vil gå under slagordet “Reisen til Rockestjernen. JII åpner også egen butikk på Sandvika Storsenter i mai. Ta turen innom butikken eller nettsiden for å bli med på “Reisen til Rockestjernen.”

LYD & FRYD SOMMERSKOLE
Tradisjon tro arrangerer også i år LYD & FRYD sin egen sommerskole. Vi har allerede fått påmeldinger fra de som kribler mest i rockefoten og vi oppfordrer alle som ønsker et herlig rockeeventyr i sommer til å melde seg på via våre nettsider. Under fanen “SOMMERSKOLE” vil du finne informasjon og en egen påmeldingsmal til årets sommerskoler som går av stabelen i uke 26 og 32. Meld deg på i dag for å sikre deg plass :)

GOD PÅSKE
Våre pedagoger Eirik, Thomas og Frode tar denne helgen turen til Spellemannsprisutdeingen i Stavanger der de spiller med Truls Heggero. Gutta er også med på støtte opp under Karpe Diem som er nominerte i hele tre kategorier og Frida Amundsen som er nominert til årets nykommer.

LYD & FRYD ønsker alle en god påskeferie. Hvis du rekker å knipse et flott påskebilde med gitaren i snøen oppfordrer vi deg til å tagge #lydogfryd via Instagram – du vil da få med bildet ditt på vår hjemmeside :)

Vi sees igjen i uke 14 til workshop i Malmskrivergården i Sandvika. Med vennlig hilsen:

Ida, Gunhild, Ingunn, Beate, Lars, Thomas D, Snorre, Espen, Eirik, Thomas K (i pappaperm) og Frode