Milepæl
LYD & FRYD er nå godt i gang etter en deilig vinterferie med noen minusgrader, litt snø og mye rock. Vi ønsker alle elever velkommen tilbake og håper vinterferien har bidratt til å lade alle batterier før resten av semesteret. Denne vinterferien står som en viktig milepæl i LYD & FRYD’s historie da vi har forflyttet våre kontorlokaler fra Oslo til lune og trivelige Malmskrivergården i Sandvika. Dette er nå vårt nye hovedkvarter og vi gleder oss stort til å være en større del av kulturlivet i Sandvika, Asker og Bærum.

OBS! OBS! Endret bankkonto
Vi har også endret rutiner og prosedyrer for fakturering ved å bytte bank. Vår nye bankkonto er 1503.32.66321 og skal benyttes til innbetaling av fakturaer sendt fra og med i dag (06. mars, 2013). Dersom dere har fakturaer som er eldre enn dette, som ikke er innbetalt, ber vi om at dere følger alle kontonummer og instrukser som dere finner påført den gamle fakturaen.

Rock & Roll Classics
I mars måned ønsker vi å sette fokus på ROCK & ROLL CLASSICS. Med dette mener vi å gå tilbake til røttene, ideéne og låtene som startet fenomenet ROCK – som kanskje kan sies å være vår yndlingssjanger! Alle elever skal få kjenne på energien og trøkket som kommer fra rocken, bluesen og punken og vi står klare med idoler som Elvis, Chuck Berry, AC/DC og Ramones for å nevne noen.

Pappapermisjon
Vår gullpedagog Thomas Kongshavn går i denne tid ut i pappapermisjon og vil være borte i perioden 07.03.2013 til 31.05.2013. Thomas er en viktig del av LYD & FRYD sin administrasjon og hans ansvarsområder har blitt fordelt på resten av administrasjonen i dennen perioden.

Vi sees i Spektrum?
Til sist vil vi skryte litt av Karpe Diem som denne helgen spiller i et UTSOLGT Oslo Spektrum. Som vanlig har de med seg Thomas, Eirik og Frode i bandet. Helt rått! Vi vet at mange av LYD & FRYD sine elever kommer på konserten og gutta har lovet at det skal bli en mektig opplevelse :)

Som alltid
LYD & FRYD setter stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.
Sjekk linken til infoskrivet vårt med all nødvendig info om 2013 ved å følge denne linken.
Vi har en egen LYD & FRYD 2013-kalender som dere kan laste ned ved å følge denne linken.
Husk å jevnlig sjekke LYD & FRYD sine nettsider for oppdateringer og info!
Følg LYD & FRYD på TWITTER og FACEBOOK.

Karpe Diem på øvelse i Vollen
Karpe Diem på øvelse i Vollen

Vi sees i Oslo Spektrum og videre på undervisning med ROCK & ROLL CLASSICS!

Med vennlig hilsen hele LYD & FRYD – Beate, Gunhild, Ida, Ingunn, Eirik, Frode, Thomas D, Lars, Snorre, Espen og Thomas K