Hei alle sammen!

Vi er klare for et nytt år og et nytt semester med mye rock ’n’ roll og musikkglede!

Alle vi som jobber i LYD & FRYD har ladet opp batteriene i julen og gleder oss til å komme i gang med undervisningen igjen.

Semesteret starter neste uke i uke 3 (14. januar – 18. januar) og går over 16 ganger frem mot den store semesteravslutningen ”LYD & FRYD Festivalen 2013” – lørdag 11. mai!

Vi er nå i full sving med å få ferdigstilt timeplanene og dersom man ikke har hørt noe annet så betyr det at man beholder tiden sin fra forrige semester.

Thomas Kongshavn er timeplanansvarlig og kan treffes på telefon: 924 45 330, eller mail til: thomas@lydogfryd.no

Alle som ikke har meldt seg av kurset fortsetter og beholder sin plass, og vi ønsker velkommen til nye elever.

2013
LYD & FRYD startet året med å se sine egne pedagoger på TV på selve nyttårsaften. Vi fikk blant annet se Thomas, Eirik og Frode med Karpe Diem og Gunhild med Susanne Sundfør under Nobels Fredspriskonserten. Thomas var også med på “Postkort 2012 – Sangen Om Norge” sammen med Frida Amundsen. I tillegg så vi Espen bak trommene sammen med Di Derre – live fra Sentrum Scene.

Vår trofaste stjernepedagog Ragnhild starter i disse dager i full stilling som psykolog i Molde. Vi vil rette en stor takk til Ragnhild som har vært med LYD & FRYD i mange år! Ragnhild sine elever vil få en herlig erstatning i form av Ida Alfstad. Ida er en superbra jente som har utdanning fra LIPA i Liverpool og Norges Musikkhøgskole – hun kan både synge, spille og danse!

I 2013 ønsker LYD & FRYD å sette fokus på å bli gode sammen. Det finnes ikke noen bedre følelse enn å fremføre noe man har laget helt selv, eller lært helt utenat, sammen med sine bandkamerater og pedagoger. Vårt store mål er at alle skal fremføre noe de digger, og kanskje har laget selv, på festivalen, som går av stabelen lørdag 11. mai.

Våre informasjonskanaler
Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe videre med dette i 2013.

Vi har Facebook, Twitter og en egen LYD & FRYD nettside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elever og foresatte når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

Som nevnt i tidligere nyhetsbrev har LYD & FRYD opprettet betingelser for undervisningen. Det er viktig at alle leser gjennom disse da de skal være med på å kvalitetssikre og styrke forholdet mellom oss og dere som benytter dere av vårt undervisningstilbud. Betingelsene, samt informasjonsdokumenter og årsplan for 2013, finnes på våre nettsider under fanen “INFO“.

Husk å jevnlig sjekk LYD & FRYD sine nettsider for oppdateringer!

Med vennlig hilsen
Beate, Gunhild, Ingunn, Snorre, Lars, Eirik, Frode, Ida, Thomas D, Espen og Thomas K