Da er vi kommet til årets slutt, og det er med stor glede vi kan si at dette har vært et fantastisk år for LYD & FRYD!

Vi har feiret vårt 5 års jubileum med “LYD & FRYD festivalen” hvor det var omlag 200 ivrige samspillselever og 150 førskolebarn på scenen. Nylig arrangerte vi Julerocken i Heggedal hvor vi hadde ny publikumsrekord med omlag 500 besøkende.

I tillegg hadde vi 50 elever som deltok på våre sommerskoler i uke 26 og 32.

Status
LYD & FRYD er i stadig utvikling, og vi synes det er hyggelig å kunne gi dere en liten oversikt over hvor vi er pr. desember 2012.

LYD & FRYD teller nå, ved årets slutt, nesten 200 elever og 11 pedagoger i sving på våre lokaler i Vollen, Heggedal og Sandvika.

– I Asker gir LYD & FRYD undervisning fem dager i uka på Vennely Grendehus i Vollen og i den gamle rektorboligen på Heggedal Skole.
– I Sandvika gir LYD & FRYD undervisning nå også fem dager i uka i Malmskrivergården, som ligger midt i Sandvika sentrum.
– Vi er nå tilsammen 11 pedagoger og en regnskapsfører som jobber fast ukentlig for LYD & FRYD. I tillegg er vi også fire personer som jobber fast i administrasjonen.

Oppstart 2013
– Vårsemesteret starter i uke 3 (mandag 14. januar)
– Alle gamle elever beholder sine tider hvis ikke annen beskjed er gitt/avtalt med timeplanansvarlig Thomas Kongshavn.
– Nye elever kan melde seg på undervisningen på våre nettsider.

Nye betingelser og priser
– Fra og med oppstart i januar 2013 gjelder LYD & FRYD sine nye betingelser for undervisning. Det er derfor VIKTIG at alle gamle og nye elever gjør seg kjent med disse før oppstart i januar. Du finner betingelsene på våre nettsider under INFO og VIKTIGE DOKUMENTER.

– LYD & FRYD oppjusterer prisene for undervisning i 2013.
– Semesteravgiften øker med 4% og i tillegg blir det lagt til et administrasjonsgebyr på pr. semester. De nye prisene finner dere på våre nettsider under INFO og PRISER.

Betaling
Faktura for vårsemesteret 2013 blir sendt ut i romjulen og må betales i god tid innen oppstart. Se LYD & FRYD sine nye betingelser for mere info.

LYD & FRYD sitt årshjul for 2013
Vi har laget et årshjul for 2013 som markerer alle de viktige datoene i LYD & FRYD sin kalender. Årshjulet kan dere finne på våre nettsider under INFO og VIKTIGE DOKUMENTER.

Festivalen
Årets store høydepunkt er LYD & FRYD festivalen i Malmskrivergården i Sandvika. I 2013 går festivalen av stabelen den 11. mai. Hold av datoen! Mer info kommer senere.

Rock ‘n’ Roll sommerskole
Også i år vil LYD & FRYD arrangere sommerskoler i uke 26 og 32. I fjor ble begge sommerskolene fulle, så vær tidlig ute med påmeldingen for å sikre deg plass på årets sommerskole.

LYD & FRYD’s infokanaler
Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe mye med dette i 2013.

Vi har Facebook, Twitter og en LYD & FRYD webside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info.

I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elevene når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser.
 Dersom du ikke mottar nyhetsbrevet ber vi deg sjekke ditt SPAMFILTER – nyhetsbrevet kommer fra info@lydogfryd.no

LYD & FRYD setter også stor pris på konstruktive tilbakemeldinger på områder vi kan bli bedre på.

God jul og et godt nyttår!

Til slutt vil vi å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år, vi gleder oss masse til 2013!

Hilsen

 Beate, Ragnhild, Gunhild, Ingunn, Thomas D, Lars, Snorre, Frode, Eirik, Espen og Thomas K.