Takk for to fantastiske dager forrige uke med LYD & FRYD JULEROCK!
Nesten 200 elever fikk oppleve den herlige følelsen av å stå på scenen foran et flott publikum.
Vi i LYD & FRYD er utrolig stolte over våre elever og alle dere som kom for å støtte rockestjernene deres. Tusen takk!

Julerocken var i år, etter vår mening, den største og tøffeste vi noen sinne har arrangert og vi vil rette en stor takk til våre pedagoger, Klubben i Heggedal og Gino som var lydmann og tekniker (fast lydtekniker for Karpe Diem).

Vi vil minne alle på at siste undervisningsuke i 2012 er denne uken – uke 49. Målet med den siste timen før jul er å kunne snakke sammen og evaluere både semesteret ikke minst Julerocken. Håper vi også får inspirert til litt øving i juletiden og at vi skal glede oss til det nye året!

Første undervisningsuke i 2013 er uke 3. Vi kommer tilbake med et nyhetsbrev i midten av desember der dere får full informasjon om oppstart og planer i 2013.

Vi sees!
Med vennlig hilsen alle oss i LYD & FRYD.