Uke 40 betyr høstferie for alle i LYD & FRYD’s verden.
Vi har nå gjennomført fem flotte uker med undervisning – og gleder oss til reisen mot LYD & FRYD JULEROCK som går av stabelen på Hovedgården Fritidssenter den 27. og 28. november.

Vi er utrolig stolte av våre elever (nesten 200 stk!) som gjennom disse fem ukene har spilt massevis av nydelig musikk! LYD & FRYD’s pedagoger vil gjerne gi alle en stor applaus og en klapp på skulderen for god attitude og rockeguts. Bruk høstferien til å samle krefter frem mot vinteren og nøl ikke med å sette deg ned med instrumentet ditt for å få til den lille vanskelige tingen du lærte på forrige time :)

Med dette tar LYD & FRYD en liten pust i bakken før vi starter opp med vanlig undervisning, for full maskin, i uke 41.

Før vi tar høstferie vil vi gjerne videreformidle vårt gode samarbeid med Bare Rock AS i Oslo. De arrangerer eventer for næringslivet og tar imot julebord-bookinger på denne tiden av året. Kanskje det er noen av dere foreldre der ute som trenger en liten oppfrisker i form av rock ‘n’ roll, rockequiz og innspilling av firmalåt i et profesjonelt studio? Her er det rom for å løsne på slipset! Se Bare Rock sine hjemmesider for mer informasjon.

Vi har også gleden av å kunne melde at selveste KARPE DIEM (med våre pedagoger Thomas, Eirik og Frode) inviterer til fest i Oslo’s storstue, Spektrum, den 9. mars, 2013. Det er fri aldersgrense på konserten, noe som betyr at alle og enhver kan komme på en skikkelig diger konsert! Billetter ble lagt ut dagen etter det nye albumet, “Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden,” ble sluppet. LYD & FRYD mener dette er årets heteste julegavetips og oppfordrer alle til å bestille billetter hos BILLETTSERVICE så fort som mulig. Vi sees i Oslo Spektrum 9. mars, 2012 :)

Til sist vil vi minne alle på å sjekke våre hjemmesider med jevne mellomrom da vi legger ut informasjon, bilder og videoer fortløpende.

Husk også på å følge LYD & FRYD på TWITTER og FACEBOOK.

God høstferie fra alle oss i LYD & FRYD!