Fra uke 35 er undervisningen er i gang i alle LYD & FRYD sine lokaler – som nå er ”brøsjet opp”.  Vi ønsker gamle og nye elever velkommen til undervisning. Vi gleder oss.

Vi i LYD & FRYD jobber kontinuerlig med å bli flinkere på informasjon og systemer, og vil jobbe mye med dette i 2012.  Vi har Facebook, Twitter og en LYD & FRYD webside som vi oppfordrer alle til å ta turen innom jevnlig, da dette er sider som hele tiden blir oppdatert med relevant info. I tillegg har vi et LYD & FRYD nyhetsbrev som vi sender ut til alle elevene når viktig informasjon skal ut. Vi ber dere derfor alltid om å holde oss oppdaterte med riktige mailadresser. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet på vår forside.

Arbeid med timeplaner har denne gang før oppstart tatt noe lengre tid en planlagt. Det er flere grunner til dette. Vi har aldri før fått så mange forespørsler ang. kurs og undervisning. Dette synes vi er veldig stas, og tar alle forespørsler imot med stor glede! Vi har også mottatt ”noen” veldig sene avmeldinger, som følgelig har skapt noen utfordringer for oss. Vi beklager dette, til tross for at vi før sommeren informerte alle tydelig at de som ikke ønsket å beholde plassen sin skulle gi beskjed før sommer og ferietid!

Vi har også laget en egen LYD & FRYD 2012 kalender som dere kan laste ned ved å følge denne linken.

Husk og jevnlig sjekke LYD & FRYD sine nettsider for oppdateringer og info!

Vi gleder oss til nytt semester!
Følg LYD & FRYD på TWITTER og FACEBOOK.

Hilsen Lars, Snorre, Clinton, Beate, Gunhild, Ragnhild, Eirik, Frode, Thomas D, Ingun, Espen og Thomas K.