Nå er vi tilbake på plass igjen etter et lite avbrekk i juli. Pedagogene har vært både høyt og lavt denne sommerferien og har vist seg rundt omkring i norges land på festivaler, scener og tv-skjermen. Men – nå er vi altså tilbake – klare for å gi gass!

Forrige uke holdt LYD & FRYD sin andre og siste sommerskole i 2012 med 22 elever fordelt på fire grupper og fem pedagoger tilstede. Den første sommerskolen i uke 26 var også veldig vellykket og alle sommerskoledeltakerne fikk dra hjem med fire innspilte egne låter og et fellesnummer. Se bilder og video fra uke 26 her – og uke 32 her.

Vi begynner nå arbeidet mot høstens timeplaner og vil i ukene frem mot semesterstart jobbe med å tilpasse timeplanen for både gamle og nye elever. VIKTIG Å MERKE SEG er at elever som ikke hører noe fra oss beholder sine plasser og tider fra våren. Ellers så regner vi at alle er med videre og er fornøyde med tidene sine dersom vi ikke har hørt eller hører noe fra dere i den nærmeste tiden fremover.

Denne uken (uke 33) sendes fakturaer for høsten ut. Fakturaen  betales innen semesterstart.

Pr. dags dato teller LYD & FRYD over 200 elever i sine samspillskurs som holdes i Vollen, Heggedal og Sandvika og om lag 200 førskolebarn i Musikkensverden kursene som blir holdt i 5 forskjellige barnehager hver uke. Vi er nå 10 pedagoger med høyere utdannelse innen musikk som jobber for LYD & FRYD og fem personer som jobber i administrasjonen.

Alle vi i LYD & FRYD gleder oss til et nytt semester fylt med musikk og glede!
Husk å følge med på vår hjemmesideFacebookTwitterYouTube og SoundCloud.