Til tross for en beinhard rockeuke med tett timeplan var stemningen på topp også i dag!

I god tradisjon var dagens fokus et stort fellesnummer der alle elevene deltar på samme scene. Denne uken har vi vært litt over 20 elever og jeg tror vi kan skrive Lyd & Fryd-rekord da vi i dag var hele 21 råtøffe jenter og gutter i aksjon på samme tid. Fellesnummeret denne uka ble den flotte låta “Sommerfuggel i Vinterland” og på scenen var vi:

  • 6 trommeslagere
  • 1 bassist
  • 7 gitarister
  • 3 keyboardister
  • 2 saxofonister
  • 4 vokalister

I tillegg til å øve inn fellesnummeret har vi i dag fått være med på å mikse gårsdagens innpillinger sammen med Thomas. Det låter “kuler & krutt” og vi gleder oss til å laste opp sangene så dere kan streame og laste ned selv.

Følg med på bloggen (og Facebook) da vi i løpet av helgen kommer til å legge ut en samleside med alle sangene og video fra ukens Sommerskole!