LYD & FRYD har de fire siste årene arrangert LYD & FRYD sommerskole på Vollen skole i Asker. I år er intet unntak og pågangen er stor, nå er det få plasser igjen og vi oppfordrer alle etternølere til å melde seg på i dag!

De aktuelle ukene er uke 26 og uke 32.

Tid:
Sommerskolen foregår mandag– fredag i tidsrommet 09.00 – 15.00. Vi har en times lunsj pause hver dag kl 11.30 hvor vi serverer ”rocke-lunsj.” dvs god normal sunn norsk lunsj med brød, pålegg og frukt.

Opplegget til sommerskolen:
På sommerskolen får elevene undervisning i låtskriving, hovedinstrument, enkel innspillingsteknikk og samspill. Elevene vil bli delt inn i grupper/band og målet for uka blir å spille inn to låter i studio, der den ene låten skal være egenkomponert og den andre skal være en coverlåt gruppene sammen blir enige om. Siste dagen spiller vi inn et stort fellesnummer med alle elevene.

Nytt i år – ”Garageband og digital musikkproduksjon”:
Nytt i år er at vi har en egen ”digital musikkproduksjonsgruppe” hvor allerede flere elever har meldt seg på. I dag er det veldig enkelt og rimelig å få sitt eget hjemmestudio. Alt som skal til er en datamaskin, iPad eller til og med en iPod. Vi ønsker å gi de elevene som interesserer seg for dette en mulighet til å fordype seg i teknologien- og mulighetenes verden. Aldersgrense 12 år.
Krav: Må ha eget utstyr (iPad, Mac, Pc etc. Vi kan være behjelpelige med å veilede hva man trenger og evt bør skaffe seg)

Mat:
Hver dag vil det bli servert Rock ”n” Roll-lunsj og en av dagene skal vi på utflukt med bading og grilling.

Alle LYD & FRYD-elever er hjertelig velkomne til å melde seg på sommerskolen. Har man en venn som har lyst til å være med som ikke er LYD & FRYD elev så er det bare å be han/hun ta kontakt med oss. Det er som sagt begrenset antall plasser, så ikke vent lenge med å melde dere på.

Pris 2.850.-

Påmelding skjer ved å sende mail til thomas@lydogfryd.no

Detaljert info og program blir sendt til alle deltakere i god tid før.

Bli med på en uke utenom det vanlige hvor musikk, samspill og glede skaper rammene.